kategóriák  
Nevis Verseny Haltartó 3m kerek
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

Nevis Verseny Haltartó 3m kerek

Nevis Verseny Haltartó 3m kerek

Versenyzők részére fejlesztett haltartó széria . Nagy sűrűségű hálóból készült de mégis engedi átáramolni a vizet ezért a halak élve, maradnak benne hosszú ideig. A Speciális szövési technikának köszönhetően, ha mégis átböki egy kisebb bognártüske akkor sem szakad fel nagy felületen hanem csak egy kis lyuk képződik. Prolypropilén alapanyagú,állítható dölésszögű fejjel és nyélcsatlakozó menettel. -10 karikás -hossz: 3m -fejméret:50cm -hálóméret:micro


 


Verseny Haltartó 3m kerek

Értékelések és vélemények Nevis Verseny Haltartó 3m kerek termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Nevis Verseny Haltartó 3m kerek termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Nevis Verseny Haltartó 3m kerek - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »