Adunk egy 1.500 Ft-os kupont, ha feliratkozol hírlevelünkre! Részletek »

Beállított szűrők: × márka: Delphin × szűrők törlése

5 különböző típus!

Delphin
Kétágú Horog

 A Delphin HOOKAIDO fekete sorozatába tartozó horgok ragadozóhalak horgászatára alkalmasak. Elsősorban magas...
1.399 Ft/cs
nem rendelhető  

Utolsó darabok a raktárból, SZUPER ÁRON:

A dupla horgok lehetnek nyitottak vagy zártak, ami a szárukat illeti. Általában a dupla horog két szára 90 fokos szöget zár be egymással. A szimetrikus Delphin dupla horgok felhasználását illetően a műcsalis horgászok körében terjed el, a nyitott szárú könnyedén cserélhető a wobblereken, villantókon. Népszerűségét annak köszönheti a pergető horgászok között, hogy az akadós, egyenetlen medrű fenéken vezetett csalik hasi, lefelé álló és mindent összeszedő horga megszűntethető a dupla horgokkal. Szereljük úgy fel a wobblereket, hogy a horog két öble jobbról és balról a testhez simul, így kevesebb elakadás és csalivesztés eredményez majd. Az asszimetrikus dupla horgok, vagy Delphin sántahorgok élő vagy dögltött csalis horgászat eszközei, főként csukára és harcsára használatosak, a kicsi sánta horg segítségével rögzítjük a horgot a testhez, a nagyobbik pedig attól megfelelő szögben kifelé állva várja, hogy akadálymentesen belefúródhasson a ragadozó szájába.

Gyakori kérdések

Mire jók a Delphin dupla horgok? Műcsalis horgászatra, amikor a hastól elálló horgot ki szeretnénk küszöbölni az elakadások végett.

Hogyan használjuk a Delphin dupla horgokat? Karikástól el kell távolítani a műcsalira, wobblerre felszerelt hármas vagy egyágú horgokat és a nyitott dupla horgot át kell fűzni a horog rögzítésére szolgáló dróton.

Jobb-e a dupla horog a hármasnál? Bizonyos esetekben igen, a háromágú biztosabban akad a halba is és az akadóba is. Ha akadós terepen horgászunk, akkor érdemes duplára cserélni a műcsalin a horgokat.

Mire jó a sánta horog? Élő vagy dölgött csalis horgászatra.