Őszi KÉSZLETKISÖPRÉS több, mint ezer termék brutál akcióban! Részletek »

Beállított szűrők: × márka: Okuma × szűrők törlése

2 különböző típus!

Okuma
G-Force Expedition teleszkópos bot

Könnyű, kompozit teleszkópos botok Japán EVA nyél FPS grafit orsótartóMinőségi gyűrűkMűanyag spiccvédő a...
5.499 Ft/db
nem rendelhető  

Teleszkópos horgászbotok, hagyományos Okuma teleszkópos horgászbotok, kicsire összecsukható horgász botok, kis szállítási méretű horgászbotok, akár nagypapáknak is. Olcsó és akciós univerzális teleszkópos pecabotok kaphatók horgász webshopunkban. Univerzális botok, kezdő botok, mindenesbotok, Okuma univerzálisbotok, amolyan mindenre egy picit jó botok. Univerzális botot is pergetéshez, feederezéshez, úszózáshoz is. Azoknak a horgászoknak ajánljuk kizárólag, akik keveset horgásznak, nem akarnak átdobni a tó másik oldalára és nem szeretnének komolyabb összeget fektetni a horgászatba vagy épp csak ki akarják próbálni a horgászatot, vagy annak egyes módszereit. Az univerzális botok megfelelhetnek a hagyományos fenekezéshez, pergetéshez, harcsázáshoz, úszózáshoz, úszós ragadozós horgászathoz, ezeken belül van lehetőségünk válogatni hossz, dobósúly alapján is, így pergetni, úszózni, közeli fenekezéshez tökéletes választás kezdőknek.

Gyakori kérdések

Mire jó az Okuma univerzális teleszkópos bot?

Mindenre egy picit, van amire alkalmasabb lehet, van amire kevésbé ez attól is függ, ezen belül milyen botot választunk. Rövidebb, kisebb súlyúak pergetni, hosszabbak pedig fenekezni.

Mitől univerzális egy teleszkópos horgászbot?

Nem lehet behatárolni a műszaki paraméterei alapján, hogy speciálisan milyen módszer kedvelőit célozta meg vele a gyártó.

Kik használnak Okuma univerzális telebotot?

Jellemzően kezdőknek készülnek, akik a sporttal szeretnének megismerkedni, vagy csak kikapcsolódni a vízparton.