kategóriák  
Delphin Pacific nyeletőfékes orsó
Szezonindító horgász akciók Akár 40-50% »

Delphin Pacific nyeletőfékes orsó

Delphin Pacific nyelet?fékes orsó

Delphin Pacific nyelet?fékes orsó

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:
Ár:
15.499 Ft/db  Jobb árat találtál?
Szállítás:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Mennyiség:
db
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása
Pacific nyeletőfékes orsó

Pacific nyeletőfékes orsó

cikkszám: 41286012060

méret : 6000 csapágyak : 7+1 áttétel : 5.2:1 kapacitás : 440m/0.24mm

15.499 Ft
kosárba!
egys.ár: 15499Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

Delphin Pacific nyeletőfékes orsó

A Pacific 2 a rendkívül sikeres szabadonfutó PACIFIC orsók továbbfejlesztett változata. Az orsó nejlon-kompozit teste növeli annak teljes szilárdságát, ami már első érintésre egyértelmű. A masszív, 4 mm-rel nagyobb fogazat folyamatos és nagyon csendes működést biztosít. A PACIFIC 2 7 db csapággyal + egyutas csapággyal van felszerelve a fogantyú hátramenetének azonnali megállításához. Az elülső fékrendszer filc és fém alátétek kombinációján alapul, amelyek folyamatos beállítást garantálnak. Az alátétek átmérőjét 24 mm-re növeltük, amivel jelentősen megnőtt a fékhatás. Az új mechanizmusú ívbeállítás jelentősen simább ívzárást tesz lehetővé az orsó fogantyúja segítségével. A fém csukható fogantyú jobb- és balkezesek számára is alkalmas. A szabadonfutó orsó erősített mechanizmusa jelentősen meghosszabbítja az élettartamát. A csomagolás 2 db könnyített alumínium dobot is tartalmaz. Műszaki paraméterek: Csapágyak száma: 7+1 Áttétel: 5.2:1 Orsó kapacitás: mm/m - 0.24/440, 0.26/370, 0.28/320, 0.30/280, 0.32/250, 0.35/200
Delphin Pacific nyelet?fékes orsó

Értékelések és vélemények Delphin Pacific nyeletőfékes orsó termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Delphin Pacific nyeletőfékes orsó termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Delphin Pacific nyeletőfékes orsó - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Szezonindító horgász akciók 1200
%akciós termékek »