kategóriák  
Lowrance Halo24 -  radar
Szezonindító horgász akciók Akár 40-50% »

Lowrance Halo24 - radar

Halo24 -  radar

Halo24 - radar

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

magnetron nélküli radar, hatótáv 48 tmf

Gyártó:
Ár:
1.095.000 Ft/db  Jobb árat találtál?
+ INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Szállítás:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Mennyiség:
db
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása
Halo24 -  radar

Halo24 - radar

cikkszám: 04000-14541-001

1.095.000 Ft
kosárba!
egys.ár: 1095000Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

Lowrance Halo24 - radar

magnetron nélküli radar, hatótáv 48 tmf

Ha leszáll a köd vagy az éj sötétje, akkor is hajózni kellhet. A radar segítségével korlátozott látási képesség mellett is érzékelheti a partvonalat, a vízen lévő objektumokat, hajókat. A technológiák közötti különbség ott nyilvánul meg, hogy mindezt milyen minőségben és milyen energiával és sugárzással valósítják meg.
A vitorlás hajókon még elég ritkán látni a Balatonon radart. Ez nem meglepő, hisz a hagyományos, magnetronos, radarok kezelése és képének értelmezése tanulást és sok tapasztalatot igényel, no meg ismerni kell a készülék műszaki képességeit, hogy ütközés-elkerülésre jól lehessen használni. Útvonaltervezésre, irányszög-mérésre, időjárás előrejelzésre kiválóan használhatók, de a 30 méteren belüli tárgyakat nem tudják kimutatni, és a tárgy-elkülönítő képességük is korlátozott, azaz gyakran összemosódnak a képen a visszaérkező jelek.
Ebben a műszaki környezetben bocsátotta piacra a Navico két sporthajós márkájában a hajózási radar technológiát forradalmasító magnetron nélküli "frekvenciamodulált folyamatos hullámú"szélessávú radarjait.
Miben több a "Broadband" radar?
Közelre is lát
A hajó közvetlen közeléről is kristálytiszta képet ad, már 2 métertől. Segítségével biztonsággal be lehet hajózni egy csatornába vagy kikötőbe, még a fa cölöpöket is megjeleníti a képen.
Alacsony áramfelvétel
Energiatakarékos, így sporthajókra, vitorlásokra is alkalmas.
Azonnali bekapcsolás:
Nem kell folyamatosan járatni, azonnal működik bekapcsolás után, a magnetronra jellemző felmelegítési idő nélkül.

Biztonságos:
Rendkívül csekély sugárzású, csupán egy tized mobiltelefonnyi, ezért bárhová szerelhető, nincs a mikrohullámú radaroknál előírt védőtávolság. Akár gumicsónakokra, a fejünkhöz közel is bátran szerelhető a egészségünk veszélyeztetése nélkül.

Kiváló tárgyelkülönítő képesség: az egyedi tárgyak elválnak egymástól illetve a partvonaltól. Közelre látó és megkülönböztető képessége miatt kiváló kiegészítő műszer kompokra, személy- és halászhajókra is.
Könnyű használni:
Kezdők és haladók egyaránt könnyen használhatják, a kép könnyen értelmezhető. Automatikus beállításai miatt nem kell hangolgatni, állítgatni. Mérete azonos a 2 kW-os magnetronos radarok méretével, de vékonyabb kábelekkel, könnyebben szerelhető.
Képe megjeleníthető bármely új Lowrance vagy Simrad multifunkciós kijelzőn, sőt a radarkép rávetíthető a térképre is. Új funkció a radarképen a MARPA, mellyel a közelben lévő hajók mozgása figyelhető, és a veszélyes mezőben riasztás kapcsolható hozzá.
A Navico folyamatosan fejleszti a műszert, a bővített funkciók a kijelzőn keresztül ingyenesen feltelepíthetők.
Örök életű: a pulzáló radar 3-4000 óra élettartamával szemben a szélessávú radar működésének nincs üzemóra korlátja.
Metrikus mértékegységek beállíthatók a belvízi használathoz.
Magyar nyelvű menürendszer és segítő funkció a Lowrance HDS és Simrad NSE és B&G Zeus készülékeken.

A raktáron NEM lévő termékek ára csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ.
A nemzetközi árak és árfoly


 


Halo24 -  radar

Értékelések és vélemények a termékről

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Lowrance Halo24 - radar - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Szezonindító horgász akciók 1200
%akciós termékek »