kategóriák  
CCMoore NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)
Biztonságos rendelés a járványügyi helyzetben Információk »

CCMoore NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)

NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)

NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:
Ár:
4.599 Ft/db  
Szállítás:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Mennyiség:
db
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása
NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)

NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)

cikkszám: 5590222

méret : 500ml szín : Sárga íz/illat : Citrus

4.599 Ft
kosárba!
egys.ár: 4599Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

CCMoore NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)

A CC Moore újdonsága az NS1 Bait Booster, amely egy koncentrált, oldható és folyékony formában tartalmazza a legendás hírű NS1 családhoz felhasznált összetevőket. Az édes citrusos gyümölcsök illatát idéző, magas töménységű koncentrátum többek között aminosavakat, és erős étvágyfokozást kiváltó komponenseket is tartalmaz. Alacsony olajtartalma miatt egész évben eredményesen használható. A rendkívül intenzív, kiváló minőségű folyadék függetlenül attól, hogy hol, mikor, és mennyi ideg tart a horgászat, amennyire csak lehetséges a csaliknak maximálisra növeli a fogási siker esélyét. Előnyös tulajdonsága, hogy a benne lévő optimalizált, koncentrált tartalom miatt gyorsan és hatékonyan felszívódik a csalikban. Az intenzív íz és aroma létrehoz egy azonnali és hosszan tartó hatást, miközben folyamatosan a víz minden rétegében kifejti vonzó tulajdonságát. A hosszan tartó hatás érdekében, ha lehetséges minél több ideig hagyjuk a csalikat ázni a folyadékban. Iránymutatásként ajánlott adagolása magvaknál, spod mixeknél, etetőanyagoknál, bojliknál, pelleteknél 20-30ml/kg. Kész bojliknál gyakorlatilag ugyanolyan hatékonysággal bír, mint a bojli mixekhez használ folyadékok, azzal a különbséggel, hogy az NS1 Bait Booster nem hő stabil, így csak és kizárólag a csalik áztatásra használható. Kiválóan használható Stick mixek készítésére is. A PVA termékeket nem oldja. 6,5 pH /enyhén savas kémhatású/ értékkel rendelkezik.

Tipp: rendkívül eredményesen használható a Live System kész bojlihoz! A citrusos gyümölcsök és a krémes-édes mandulás profil együttese egy olyan „pusztító” kombinációt hoz létre, amelyet a pontyok a hideg vízben, késő ősztől-kora tavaszig nagyra értékelnek.


 


NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml)

Értékelések és vélemények a termékről

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

CCMoore NS1 citrus Bait Booster - aroma (500ml) - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ingyen etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »