Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Zöldfűszeres halragu

2014.08.24.

60 dkg halfilé(fogas,harcsa) 10 dkg vaj 1 csipet finomra vágott petrezselyemzöld 1 csipet finomra vágott tárkony 1 csipet finomra vágott rozmaring 1 csipet finomra vágott bazsalikom 1 fej vöröshagyma 2 dl tejszín 2 kanál keményítő 1 dl fehérbor 1 csipet só 1 csipet bors

Szezonindító akciókhirdetés

A hagymát finomra vágjuk és vajon megfuttatjuk. Ha megpirult hozzáadjuk a kockára vágott halat és megszórjuk a fűszerekkel. Ha kifehéredett a hal,akkor felöntjük a borral és kiforraljuk. Ráöntjük a tejszínt és felforraljuk,majd keményítővel sűrítjük. Párolt rizzsel vagy tésztakörettel tálaljuk.

Ingyenes szállításhirdetés


Horgászhírek

Még több horgászhír »