Őszi-téli ruhavásár 2.

Remekelnek a halőrök és persze a szabálysértők is a Közép-Dunán

Már megszokhattuk, hogy a Duna középső részét - az országban egyedülállóan - kiváló munkát végeznek a halászati őrök, s erről rendszeresen be is számolnak, íme a legutolsó eset.

Őszi horgászruha vásár 640
hirdetés

"Kedves Olvasóink!

Zsolt és Zoltán halőreink ma délutántól éjszakába nyúlóan vannak hajós szolgálatban a Dunán. Néhány perce kaptam tőlük anyagot a délutáni "termés"-ről.
15.00-kor Makád, 3-as és 4-es kő közötti horgászhelyen vontak eljárás alá egy férfit, aki engedély nélkül horgászott.

17.10-kor Ercsi Duna parton értek tetten két orvhorgászt a halászati őrök. Az egyik férfiben kedves - no jó, nem olyan kedves - ismerőst köszönthettek kollégáim. Az elkövető ellen néhány héten belül harmadik (3. !) alkalommal kell megindítani a szabálysértési eljárást. Az előzőekért még meg sem kapta a büntetést, nyilván abszolút hidegen hagyta az ügy. Most azonban - felszerelésének elkobzása mellett - igen komoly csekkre számíthat, életvitel szerűen bűnismétlő magatartása miatt.

Megint előadta a már unalomig ismert kiselőadását, a nehéz gyerekkorról, véleményét a regnáló hatalomról, az üldöztetésekről, a munkanélküliségről, stb. stb. stb. Ismételten próbálkozott hamis adatok közlésével, de kollégáimnak a személyes okmányaiból sikerült elkészíteni a szükséges dokumentumokat.
A másik férfi látva társa felesleges okvetetlenkedését megtörten vetette alá magát az intézkedésnek.
Köszönjük a jó híreket, további eredményes munkát Kollégák !
(Pfeifer Rikárd)"

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

karchaszkarchasz (fikanick)
3 éve

Kicsit pofátlannak érzem az első mondatot, másutt is végeznek jó munkát a halőrök, (engem az idén már többször ellenőriztek mint az elmúlt 36 évben összesen) csak a többi halőr talán kevésbé exhibicionista :)

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés