Őszi-téli ruhavásár 2.

Röpködnek a büntetések a Tisza-tónál

Szép hosszú lista jelent meg a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. megújult (és szerintünk jól sikerült) honlapján az elmúlt időszak halvédelmi bírságairól.

Őszi horgászruha vásár 640
hirdetés

A Pest Megyei Kormányhivatal Z. R. budapesti lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. október 6-án a megengedettnél több horgászkészséggel történt horgászat – miatt 30.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 5 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Cs. A. tiszafüredi lakossal szemben, halászati szabály megsértése – 2016. október 27-én jogosulatlan halászat – miatt 50.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 12 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgász,- halászjegy váltásától.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Cs. D. F. tiszaföldvári lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. október 15-én jogosulatlan horgászat – miatt 35.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 12 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Heves Megyei Kormányhivatal D. A. osztrák állampolgárral szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. november 4-én méreten aluli hal megtartása, valamint a fogási napló vezetésének elmulasztása – miatt 20.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 8 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Heves Megyei Kormányhivatal G. Z. osztrák állampolgárral szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. november 2-án jogosulatlan horgászat – miatt 25.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Heves Megyei Kormányhivatal S. K. osztrák állampolgárral szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. november 2-án jogosulatlan horgászat – miatt 25.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Heves Megyei Kormányhivatal I. C.-I. román állampolgárral szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. november 9-én tiltott módon (gereblyézés) végzett horgászat – miatt 200.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 év időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Heves Megyei Kormányhivatal H. C.-G. román állampolgárral szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. november 9-én tiltott módon (gereblyézés) végzett horgászat – miatt 200.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 év időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Heves Megyei Kormányhivatal C. P. román állampolgárral szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. november 9-én tiltott módon (gereblyézés) végzett horgászat – miatt 200.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 év időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal B. F. jászberényi lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. november 26-án méreten aluli hal megtartása – miatt 30.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 6 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal M. I. tiszafüredi lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. október 25-én méreten aluli hal megtartása – miatt 20.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Ó. B. szentistváni lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. október 30-án jogosulatlan horgászat – miatt 25.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 6 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal A. A. mezőkövesdi lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. október 30-án jogosulatlan horgászat – miatt 25.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 6 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Pest Megyei Kormányhivatal S. S. budapesti lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. október 2-án jogosulatlan horgászat – miatt 35.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 6 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Heves Megyei Kormányhivatal S. A. német állampolgárral szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. október 20-án a megengedettnél több horgászkészséggel történt horgászat – miatt 10.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal R. T. kesztölci lakossal szemben, horgászati szabály megsértése – 2016. július 7-én méreten aluli hal megtartása – miatt 45.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és állami horgászjegyét a 2016. évre visszavonta.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

astur
3 éve

Nem védeni akarom a helyzetet, mert én sem tudok többet semmivel az itt leírtaknál (mint, ahogy nyilván az összes többi kommentelő), de lehet, hogy a teuton "csak" három bottal, a pesti polgár 7-8-al nyomta. Nem ismerem a jogszabály szövegét sem, arányosítja-e a bírság/eltiltás mértékét a kihágáséhoz, de el tudom képzelni. Visszatartó erejüket tekintve viszont nevetségesek a tételek, hazánk fiainak is szinte zsebpénz, a Lajtán túliaknak meg konkrétan kb az óradíjuk, ha nem vezetői beosztásban dolgoznak.

Persze jó lenne Miska, de azért örüljünk már egy kicsit ennek is, hogy végre valami ennyi idő után...

7
jövőre...jövőre... (fikanick)
3 éve

Ám aki kötekedni és veszekedni jár le a folyópartra, annál az ellenkezője is bekövetkezhet ugye. Radikálisan.

6
hirdetés (x)
miska
3 éve

A kormoránokkal szemben lennének ilyen hatékonyak!

5
leventin
3 éve

Z. R. budapesti lakossal szemben-a megengedettnél több horgászkészséggel történt horgászat – miatt 30.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 5 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.
S. A. német állampolgárral szemben-a megengedettnél több horgászkészséggel történt horgászat – miatt 10.000 Ft halvédelmi bírságot szabott ki és 3 hónap időtartamra eltiltotta az állami horgászjegy váltásától.
Ez akkor hogy is van? pofára megy? dajcsebácsival kivételeznek? szegénynek biztos nincs olyan fizetése hogy ki bírja fizetni a bírságot. Nem a szabálytalankodókat védem csak az aránytalanságot jegyzem meg.

4

Megszoktak a sporik hogy nincsenek ellenorzesek.....

3
Ion ZamfirescuIon Zamfirescu (fikanick)
3 éve

Odahaza elfogyott a széna, hát átjöttünk ide gereblyézni.
Milyen irigy kutya ez a Tisza-tó melléki magyar halőr fajta.

2
tisza444
3 éve

Ejha, milyen drágán vásárolják a méreten aluli halakat a sporik!

25-45 ezer/ db :)

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
JRC ágy + hálózsák szett 1200

hirdetés