Horgász mentette ki a tiniket a Tiszából

2015.06.30. forrás: delmagyar.hu

Két tizenéves fürdőző fiút mentett ki a Tiszából egy horgász kedden kora délután a Lapos közelében, a Belvárosi híd lábánál.

3752 termék akcióbanhirdetés

Három tizenéves fiú játszott Szegeden, a Belváros híd lábához közeli Tisza-parton, közülük ketten egy víz alatti padkán fürdőztek. - Az egyik pillanatban azt vettem észre, hogy harmadik társuk hangosan kiabál, hogy két barátját elvitte a víz. A folyó tőlem úgy 25 méterre sodorta a két fiatalt. Rövid hezitálás után pólóban a vízbe ugrottam és elkezdtem úszni feléjük - mondta el az életmentő, Busch Péter.

Az ápolóként dolgozó fiatalember saját bevallása szerint nem kitűnő úszó, viszont amikor azt látta, hogy a parton nincs senki, aki a fiúkon segítene, félelmét legyőzve a vízbe ugrott.

- Nem állítom, hogy szakszerű volt a mentés, nagyon kifáradtam, most sem tudom, hogyan jutottunk ki a partra - tette hozzá. Miközben Péter a fiatalokért úszott, a parton lévők értesítették a mentőket. A helyszínen tartózkodók beszámolója szerint az egyik fiú nem lélegzett, mentők vitték el. A másikuk "sokkos" állapotba került.

Azt láttuk, hogy a mentősök, amikor elmentek meglapogatták az életmentő vállát.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »