50 kilós harcsát fogott a miskolci nagymama

2016.04.13. forrás: http://ripost.hu/

Ka­pi­tá­lis mé­retű har­csát fo­gott Ti­sza­bá­bol­nán egy mis­kolci nagy­mama. Közel fél­órás fá­rasz­tás után si­ke­rült a csó­nakba húz­nia a ta­vasz első, nagy fo­gá­sát.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

A fa­na­ti­kus hor­gász, ami­kor csak te­heti, hódol hob­bi­já­nak, így nem ez volt az első eset, hogy ek­kora állat akadt a hor­gára.

A hétvége bőséges fogással kecsegtette a hobbihorgászt, Ágnest, aki imád kiszabadulni a városból és üldögélni a Tisza-parton. Vargáné évek óta szenvedélyes horgász. A hatalmas harcsát az elmúlt szombaton kishallal akasztotta horogra, és közel fél óráig fárasztotta csónakból, Tiszabábolna közelében. Bár nagy fizikai erő szükséges egy ekkora hal kifogásához, az eltökélt asszony mégsem adja ki soha a kezéből a horgászbotot. "Ilyenkor dolgozik az adrenalin" - mondja. A küzdelem végén férje segített a csónakba emelni az állatot egy hatalmas szák segítségével.

A mérések szerint a harcsa 50 kilós és 173 cm-es volt.
Az 57 éves nagymamának nem ez volt az első nagy fogása, korábban már 16, 27 és 39 kilós harcsa is akadt már a horgára, de természetesen erre a legbüszkébb.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »