Felesége és négy gyereke várja haza Tibort

2017.02.03. forrás: index.hu

Nagyon várják haza a negyvenkét éves Tasnádi Tibort, Bibit, aki több mint egy hete eltűnt, és a rendőrség január 26 óta körözi - írja a Blikk. A férfi feleségével, Ágival négy gyereket nevelt, a 15 éves Marcellt, 12 éves Kristófot, a 10 éves Fannit és a 8 éves Viktort. A férfi az eltűnése napján, ja­nuár 26-án, egy kollégája nyugdíjas-búcsúztatóján volt a munkahelyéhez, a Dunaferrhez közeli Kokszoló szabadidőparkban. Ez egy ligetes területen található, közvetlenül a Duna partján.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

 A Blikk szerint Tibor a rendezvény után onnan indult haza, a felesége pedig érte jött, de már nem találkoztak, és azóta nem is látták. A rendőrség mellett sógora 35 fős csapattal méterről méterre, csatárláncban kutatta át a Duna-szakaszt.

A körülbelül 171-175 centi magas férfi barna hajú, szeme színe barna, füle kicsi, elálló. Jobb felkarján kék sárkánytetoválás látható, fekete farmerban és fehér sídzsekiben tűnt el.
Kérik, hogy aki bármit tud Tibor eltűnésével vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »