Őszi-téli ruhavásár 2.

Felesége és négy gyereke várja haza Tibort

Nagyon várják haza a negyvenkét éves Tasnádi Tibort, Bibit, aki több mint egy hete eltűnt, és a rendőrség január 26 óta körözi - írja a Blikk. A férfi feleségével, Ágival négy gyereket nevelt, a 15 éves Marcellt, 12 éves Kristófot, a 10 éves Fannit és a 8 éves Viktort. A férfi az eltűnése napján, ja­nuár 26-án, egy kollégája nyugdíjas-búcsúztatóján volt a munkahelyéhez, a Dunaferrhez közeli Kokszoló szabadidőparkban. Ez egy ligetes területen található, közvetlenül a Duna partján.

Őszi horgászruha vásár 640
hirdetés

 A Blikk szerint Tibor a rendezvény után onnan indult haza, a felesége pedig érte jött, de már nem találkoztak, és azóta nem is látták. A rendőrség mellett sógora 35 fős csapattal méterről méterre, csatárláncban kutatta át a Duna-szakaszt.

A körülbelül 171-175 centi magas férfi barna hajú, szeme színe barna, füle kicsi, elálló. Jobb felkarján kék sárkánytetoválás látható, fekete farmerban és fehér sídzsekiben tűnt el.
Kérik, hogy aki bármit tud Tibor eltűnésével vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

ludasgaborIludasgaborI (fikanick)
3 éve

A hozzászólást moderáltuk (a szerk.)

3
ludasgabor1
3 éve

Szerintem alfahím ,apukád is véletlenül akadhatott édesanyádba !Mekkora egy féreg vagy ,részvétem a családodnak!

2
alfahímalfahím (fikanick)
3 éve

A hozzászólást moderáltuk (a szerk.)

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett

hirdetés