Őszi-téli ruhavásár 2.

Csak rémhír, hogy drágább lesz a horgászjegy a Tiszán

Az elmúlt hetekben több egymásnak ellentmondó, illetve pontatlan híresztelés is megjelent a jövő évi tiszai területi engedélyekkel kapcsolatban.

Őszi horgászruha vásár 640
hirdetés

A valóságról a vízhasznosító képviselőjét, Fesztóry Sándort, a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szövetségének ügyvezetőjét kérdeztük, aki lapunknak elmondta: valótlan híresztelésről van szó. A félreértésre az adhat okot, hogy kiadásra kerül egy úgynevezett össz-tiszai (tehát a teljes magyarországi szakaszra érvényes) területi engedély is, amiért 49 ezer Ft-ot kell majd fizetni.

Kedvezményezettek a nők

A már megszokott, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tisza szakaszra szóló jegy ára nem változik, jövőre is változatlan áron, 18 ezer Ft-ért lehet majd megvásárolni a teljes árú és 14 ezer Ft-ért a kedvezményes jegyeket. A kedvezményezettekhez tartoznak a 65 év felettiek, a nők és az ifjúsági horgászok. Fesztóry Sándor szolgált egy jó hírrel is: Amennyiben sikerül a Tiszabecstől Záhonyig tartó Tisza-szakaszra is szerződést kötni, úgy a 2017-es évtől mindössze 18 ezer forintért az egész Tiszán – azaz Tiszabecstől a tiszadobi megyehatárig –, illetve a Szabolcs megyei folyóvizek és holtágak nagy részén, több mint 4 500 hektáron (ez a megyebeli összes horgászvíz mintegy 70 százaléka) lehet majd horgászni.

Az ügyvezető arra kéri a horgászokat, hogy ne üljenek fel a pletykáknak, ehelyett inkább személyesen tájékozódjanak a megyei szövetség honlapján, a villantomagazin.com címen, vagy a szövetség irodájában, ahol a jövő évtől már hétvégi nyitvatartással is várják az érdeklődőket.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

pkobak
3 éve

Ja, csak akkor az az igaz, hogy a Tisza-Bodrog kombinált (ami eddig volt 18Eft) most 2X18Eft lesz? A "pletykák" alapja ez, bár remélem cáfolják......

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
DAM XTherm termoruha szett 2

hirdetés