Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Ananászos halragu

2014.10.01.

1 db ananász konzerv 70 dkg halfilé 2 kanál vaj 2 marék mazsola 3 ek liszt 1 dl fehérbor 1 csipet só 1 csipet fehérbors 2 dl tejszín 1 db citrom

Szezonindító akciókhirdetés

 A halat kockára vágjuk és egy serpenyőben, 2 kanál vajon, elkezdjük párolni.Ha kifehéredett, rárakjuk a mazsolát és ananászkockákat.
Lefedve, 3 percig pároljuk és megszórjuk liszttel.
Felengedjük forrásban lévő alaplével vagy vízzel.
Kiforraljuk és tejszínnel elkeverjük.
Ráízesítünk citromlével és pár csepp fehérborral tesszük tökéletessé.

Ingyenes szállításhirdetés


Horgászhírek

Még több horgászhír »