Horgász akciók 920

Trükkös csalizás csontival

A hétvégi peca során muszáj volt kitalálni valamit, mert miután reggel felkelt a nap, az aktuális szerelékkel megfoghatatlanná váltak a halak. Öt bevágásból négy volt luft. Ebben a szerelékem is ludas volt, amit le is cseréltem. De mi van akkor, ha már nem tud az ember tovább finomítgatni?

BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva
hirdetés

Bátrabbá kell tenni a kapásokat. Dip vagy más extra csalogató anyag nem volt nálam. ezért ebben az esetben a csali feltűzésével tudtam csak elérni, hogy jobban kapjanak az uszonyosok. Erre mondják, hogy szegény ember vízzel főz.

A sikeres csali továbbra is két szem csonti volt, de az egyiket felhúztam a horog szárára, ugyanis korábban megfigyeltem, hogy a halak nem veszik fel a csalit horgostul, helyette a csontit óvatosan megfogva egyszerűen kiszippantják. Trükkös. Az egyik csontival a száron immár kénytelenek voltak felvenni a horgot is, ami a szájukba bekerülve akadt, ha nem siettem el a bevágást.
Ez a megoldás annyira egyszerű, mégis nagyon jól működött! Ötből öt kapást tudtam halra váltani. Ez azért nagy különbség a korábbi idegesítő luftmennyiséghez képest nem igaz?
Egy szó, mint száz, a lényeg a részletekben rejlik. Érdemes magától értetődőnek tűnő dolgokon is változtatni néha, mert épp ez lehet a siker kulcsa!

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Sonee3
6 éve

1
hirdetés (x)
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva

hirdetés