Hoppà! Süllöpergetés a Balatonon? Wobblerrel? Iggeeen!

2014.08.07. forrás: Fish&Dirt

Történt, hogy Pistivel úgy döntöttünk, hogy a hosszú és pecamentes napot mégis horgászattal zárjuk, miután este már nem repültek a stégek a part környékén, kissé enyhült a szél.

D.A.M. XTherm Winter 2 részes vízálló, halk thermoruha szett 45hirdetés

 Azért nem volt még mindig feszített víztükör, de nem is szerettük volna, hogy az legyen. Opálos, iszapos víz, kellemes süllős hullámzás, Pistike már kint volt. És a küszök is már napok óta. Jó jó, de ilyen már sokszor volt...

Gumival kezdtünk, két Sandra mínusz 5 perc alatt, mert, amióta újrarakták a követ, meglepő helyeken lehet elakadni. Jó, akkor legyen wobi.
Na és akkor innen indult az, ami nyáron a kövön még nem volt. Nem volt, mert nem is nagyon próbáltuk. Nem próbáltuk, mert úgy sincs. DE VAN!
45 perc peca, nekem 5 rávágás, mind süllő, egy 40es akadt, de lemaradt, különböző csalik is működnek, Pisti pedig 3 rávágásbòl kipakol 2 süllőt is.

Nekem, ami meglesz, 31cm, tavaly még jó lett volna, de tavaly sem vittem volna el. De egy jó tepsis 40es, bevallom most jól jönne, bajszomra tűzném, holnap ebédre, jó katalán cava társaságában.

Na de a lényeg, hogy ilyen még nem volt, visszatért a hit, hogy a Balcsiban wobival nem csak balint lehet fogni, holnap hajnalban ráprobálunk még sötétben, hátha nem túrógombóc lesz holnap az ebéd.

Balaton, zseniális, Te.

PISZ! YO!

hirdetés

Horgászhírek

Még több horgászhír »