Horgász akciók 920

Hoppà! Süllöpergetés a Balatonon? Wobblerrel? Iggeeen!

Történt, hogy Pistivel úgy döntöttünk, hogy a hosszú és pecamentes napot mégis horgászattal zárjuk, miután este már nem repültek a stégek a part környékén, kissé enyhült a szél.

BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva
hirdetés

 Azért nem volt még mindig feszített víztükör, de nem is szerettük volna, hogy az legyen. Opálos, iszapos víz, kellemes süllős hullámzás, Pistike már kint volt. És a küszök is már napok óta. Jó jó, de ilyen már sokszor volt...

Gumival kezdtünk, két Sandra mínusz 5 perc alatt, mert, amióta újrarakták a követ, meglepő helyeken lehet elakadni. Jó, akkor legyen wobi.
Na és akkor innen indult az, ami nyáron a kövön még nem volt. Nem volt, mert nem is nagyon próbáltuk. Nem próbáltuk, mert úgy sincs. DE VAN!
45 perc peca, nekem 5 rávágás, mind süllő, egy 40es akadt, de lemaradt, különböző csalik is működnek, Pisti pedig 3 rávágásbòl kipakol 2 süllőt is.

Nekem, ami meglesz, 31cm, tavaly még jó lett volna, de tavaly sem vittem volna el. De egy jó tepsis 40es, bevallom most jól jönne, bajszomra tűzném, holnap ebédre, jó katalán cava társaságában.

Na de a lényeg, hogy ilyen még nem volt, visszatért a hit, hogy a Balcsiban wobival nem csak balint lehet fogni, holnap hajnalban ráprobálunk még sötétben, hátha nem túrógombóc lesz holnap az ebéd.

Balaton, zseniális, Te.

PISZ! YO!

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Harcsapergető JánosHarcsapergető János (fikanick)
6 éve

2

1
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
BLACK FRIDAY napok meghosszabbítva

hirdetés