Horgász akciók 920

Jerkek keresztapja

Nagyon tisztelem azokat az embereket, akik komolyan beleteszik magukat egy-egy dologba. Bármi is legyen az. Dolgoznak, rajta, tökéletesítik, megcsinálják, aztán megcsinálják még jobban. Nem a pénzkereset lebeg a szemük előtt. Az sem lenne baj, vagy kevésbé tisztelni való, de tudom, hogy nem az a hajtóerő. A "dolog", az foglalkoztatja őket.

Camping - Prologic Cruzade 640
hirdetés

Fabrikálni egy csalit, saját kezűleg és halat fogni vele, az fantasztikus érzés lehet. Izgalmas, inspiráló feladat. Ebből egy eladható terméket csinálni, az legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb. Voltak már, akiknek sikerült... Az öreg Laurinak van néhány követője itthon is. Én a személyes ismeretség okán Ottót és az ő kanalait szoktam felhozni példaként, de biztos tudtok ti is még néhány nevet.

Aztán itt van ez a két srác, akik a munka, család és a peca mellett fabrikálják fahalaikat. Azt a jerkcsalit, ami pont olyan, pont úgy mozog, pont abban a mélységben húzható. Fognak vele és azt gondolják, hogy másnak is eredményeket hozhat. Lelkemre kötötték, hát elmondom: a dolog még nincsen teljesen kész. Mindig hangolnak rajta kicsit. Olyan lehet ez, mint egy családi ház, mindig van vele valami teendő...

Kegyetlenül jó, mondja a márkanév. A csali sem szerénykedik: Godfather, így hívják. Hogy mi lesz belőle, nem tudom, de nagyon szurkolok a fiúknak és kívánom nekik, amit maguk kívánnak maguknak. Egyelőre nem ingatják meg a világ vezető márkáinak pozícióit, hisz két srác négy kezének munkájáról van szó. A darabszám most még véges, de a lehetőségek végtelenek...

Nekem van egy lassan felúszó és egy lassan süllyedő darab. Néhány dobáson már túl vagyok velük, de a komoly fellépésre az idei őszön kerül majd sor. A csali legtermészetesebb módon egy rövid, feszes multis bottal szólaltatható meg, de peremfutós bottal is lehelhető bele élet, ha nem túl nyúlós az a pálca. Azért lehetséges ez, mert a Godfather - ellentétben számos más jerkcsalival - finom, apró mozdulatokkal vezethető. Az én Salmo Sliderhez, Fox Runthoz, Dolphinshoz szokott kezemnek is tanulnia kell még a Keresztapát. Szóval csukára fel!

Ha kíváncsiak vagytok rájuk, többet akartok tudni róluk, megtaláljátok őket a Facebookon:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Horgász akciók 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Camping - Prologic Cruzade 1200

hirdetés