Horgász akciók 920

Bajnokok a parton

Tőlem szokatlan, hosszú útra pakoltam be táskám Miki barátom autójába, hogy a város zaját és a vén folyamot magunk mögött hagyva, egy igazán színvonalas horgászverseny helyszínére igyekezzünk. Bátran állíthatom, mindkettőnkben benne volt a megmérettetés miatt a drukk. Nem nagyon emlékszem már rá, hogy mikor éreztem utoljára ezt a fílinget, de jó volt.

DAM XTherm termoruha szett 640
hirdetés

Szerencsére nem kellett sokat autókázni mire Rétimajorba érkeztünk. Oh, azok a régi szép idők, mikor rendszeresen jártunk ide télen, hogy a karácsonyi menühöz friss halat vigyünk haza, illetve a másik indok, amire emlékeztet, azok a jó hangulatban eltöltött baráti pecák. Ezek a horgászatok voltak általában az évzáró baráti happeningek akkoriban.

Na, de nincs több időm nosztalgiázni, hiszen sorra érkeztek a meghívott vendégek és a reggelit, majd a sorsolást követően mindenki a partra igyekezett, hogy mihamarabb elfoglalja a helyét és előkészüljenek a versenyre.
Én is ezt tettem, kamerám és fényképezőgépem izzítottam be, hogy legyenek snittjeim ezekről a pillanatokról is. Igen, a mai napon nem botokkal, horgokkal és illatosabbnál-illatosabb etetőanyagokkal érkeztem, hanem csak a technikám hoztam magammal. Ezen a VIP horgászversenyen az én feladatom az volt, hogy a részvevőkről videót készítsek, követve az egész nap cselekményeit és izgalmait.

Figyelembe véve, hogy ez az esemény egy zártkörű, meghívásos rendezvény volt, a teljes filmet nem tudom közkincsé tenni, de így is érdekes pillanatokat láthattok a versenyen 2. helyezést elért csapatról – Czene Attila Olimpiai Bajnokról, feleségéről a csodálatos Bánhidi Petráról és a Halmágnes Team oszlopos tagjáról Cseh László olimpiai ezüstérmes, világ és Európa-bajnokról, aki nem mellesleg a magyar horgászat nagyköveti címmel is büszkélkedhet.

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned.
Ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz.

Beléphetsz fikanickkel is, így nem tároljuk az adataidat és név nélkül kommentelhetsz.

Mindezt megspórolhatod, ha a Facebook segítségével lépsz be:
Belépés facebook-kal
 

Gator bakancs 640
hirdetés
Ezek megvoltak?bezár
Tovább a Fishing Time-ra »
Gator bakancs 1200

hirdetés