Bajnokok a parton

2015.08.05. forrás: Figura horgász

Tőlem szokatlan, hosszú útra pakoltam be táskám Miki barátom autójába, hogy a város zaját és a vén folyamot magunk mögött hagyva, egy igazán színvonalas horgászverseny helyszínére igyekezzünk. Bátran állíthatom, mindkettőnkben benne volt a megmérettetés miatt a drukk. Nem nagyon emlékszem már rá, hogy mikor éreztem utoljára ezt a fílinget, de jó volt.

DAM XTherm termoruha szett 640 34ehirdetés

Szerencsére nem kellett sokat autókázni mire Rétimajorba érkeztünk. Oh, azok a régi szép idők, mikor rendszeresen jártunk ide télen, hogy a karácsonyi menühöz friss halat vigyünk haza, illetve a másik indok, amire emlékeztet, azok a jó hangulatban eltöltött baráti pecák. Ezek a horgászatok voltak általában az évzáró baráti happeningek akkoriban.

Na, de nincs több időm nosztalgiázni, hiszen sorra érkeztek a meghívott vendégek és a reggelit, majd a sorsolást követően mindenki a partra igyekezett, hogy mihamarabb elfoglalja a helyét és előkészüljenek a versenyre.
Én is ezt tettem, kamerám és fényképezőgépem izzítottam be, hogy legyenek snittjeim ezekről a pillanatokról is. Igen, a mai napon nem botokkal, horgokkal és illatosabbnál-illatosabb etetőanyagokkal érkeztem, hanem csak a technikám hoztam magammal. Ezen a VIP horgászversenyen az én feladatom az volt, hogy a részvevőkről videót készítsek, követve az egész nap cselekményeit és izgalmait.

Figyelembe véve, hogy ez az esemény egy zártkörű, meghívásos rendezvény volt, a teljes filmet nem tudom közkincsé tenni, de így is érdekes pillanatokat láthattok a versenyen 2. helyezést elért csapatról – Czene Attila Olimpiai Bajnokról, feleségéről a csodálatos Bánhidi Petráról és a Halmágnes Team oszlopos tagjáról Cseh László olimpiai ezüstérmes, világ és Európa-bajnokról, aki nem mellesleg a magyar horgászat nagyköveti címmel is büszkélkedhet.

hirdetés
Utoljára megtekintett termékek:

mutasd az összeset

Horgászhírek

Még több horgászhír »