Szuper áras Prologic ágy INGYEN kiszállítssal Részletek »

Harcsafilé kapribogyós mártással

2014.08.17.

80 dkg harcsafilé 1 csipet só 1 db citrom 1 dl olívaolaj 10 dkg vaj Mártáshoz: 10 dkg vaj 1 csomó zöldhagyma 10 dkg kaprobogyó 1 csipet só 1 csipet bors 1 db citrom 3 dl tejszín 1 csipet finomra vágott petrezselyem 1 dl fehérbor

Szezonindító akciókhirdetés

A harcsaszeleteket sózzuk és citromlével meglocsoljuk. A vajat és az olívaolajat felmelegítjük és belerakjuk a halszeleteket. 2-3 perc alatt mindkét felüket megsütjük.

A mártáshoz a vajat felmelegítjük és belerakjuk a karikára vágott zöldhagymát. Rászórjuk a kapribogyót és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró húslevessel és kiforraljuk.

Miután kiforraltuk tejszínnel dúsítjuk és tetszés szerint ízesítjük sóval, citromlével, pár csepp fehérborral és fehérborssal.

Tálaláskor átvonjuk a halat a mártással és párolt rizzsel tálaljuk.

Ingyenes szállításhirdetés


Horgászhírek

Még több horgászhír »