Termékkategóriák

Penn Regiment Boat 212 & 242

PENN Regiment Boat 212 & 242

PENN Regiment Boat 212 & 242

Egy nagyhalas csónakos botcsalád kétféle hosszban és 3 féle erősségben - PENN minőségben.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Penn Regiment Boat 212 & 242

Egy nagyhalas csónakos botcsalád kétféle hosszban és 3 féle erősségben - PENN minőségben.

Igazi emelőgép, ahol a bottest kialakításakor a 24 tonnás karbont rugalmasságot és szinte törhetetlenséget adó anyagokkal kombinálták. Az orsótartója és a gyűrűzése lehetővé teszi, hogy mind multis, mind peremfutó orsóval hatékonyan használjuk. A bot végén "rubber gimbal" biztosítja, hogy a fárasztó övekbe tudjon csatlakozni. Tengeri horgászatra, kuttyogatáshoz, partot dobálni, vagy vertikális módszerekhez is kiváló. Kemény tokban érkezik.

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása

Töltsd fel a fotóidat!

Van egy jó horgászfotód, amin szerepel ez a termék, vagy egy olyan hal, amit ezzel fogtál?

Töltsd fel, mutasd meg világnak!

Penn orsók

Penn

Aki harcsára vagy tengeren szeretne horgászni, az röviden és velősen mindent megkap a Penntől. A boton és orsón túl, zsinórt, műcsalit, ruházatot, és a brutálisan kemény fárasztásokat segítő kiegészítő eszközöket is.

A Pennre általánosan jellemző, hogy nagy teherbírású, kifejezetten erős és tartós eszközöket gyárt. Orsóik nem állnak be a csapágy-harcba, itt nem fogunk 10-12 csapágyat találni sehol.

Penn orsók »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Penn Regiment Boat 212 & 242 - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!