kategóriák  
Shimano Technium Invisitec damil
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

Shimano Technium Invisitec damil

Shimano Technium Invisitec damil

Shimano Technium Invisitec damil

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Shimano Technium Invisitec damil

A Technium Invisitec víz alatti láthatósága - pontosabban nem láthatósága - megközelíti a fluorocarbon zsinórokét, így kevésbé érzékelhető a halak számára. Háromrétegű felépítésének köszönhetően alacsony nyúlású, így biztosabban jelzi a kapásokat még akár a nagyobb távolságokról is. Kivételes szakítószilárdsággal és kiváló dobási tulajdonsággal rendelkezik. Eredeti japán gyártmány!


Shimano Technium Invisitec damil

 

Értékelések és vélemények Shimano Technium Invisitec damil termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Shimano Technium Invisitec damil termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Shimano Technium Invisitec damil - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 ( 2 értékelés alapján)

, 2 éve

Én is a 0.225-öst használom, szintén feederre. Egy dolog nem igaz: a méret. Az enyém 0,24mm mikróval mérve. Kiemelendő viszont a memóriája ami szinte 0. Jól köthető, rendkívül kopásálló, igen jól dobható. Gondolhatnának az igazi finimszerelékesekre és nem csak a feederrel bojlizókra, nekem a 0,185mm és 0,205mm méret is jó lenne.

, 2 éve

0,225mm-t használom feederezésre. Amit írnak róla azt maximálisan tudja. Kicsit merev, de cserébe nem nagyon nyúlik, jól közvetít. A vízben -nekünk legalábbis- tényleg "láthatatlan".

Kiemelt ajánlatunk:

Camping - Carp Zoom Nk szék - 1200
%akciós termékek »