kategóriák  
Kryston Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green)
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

Kryston Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green)

Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green)

Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green)

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Kryston Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green)

Rendkívül jól süllyedő monofil főzsinór -nagy távolságra történő horgászatra fejlesztve Csalódtál a halakat elijesztő a monofilokban? Minőségi, alacsony láthatóságú süllyedő zsinórt keresel? Akkor ne kutass tovább! A Snyde prémium minőségű kopolimer főzsinór, amely zöldes árnyalatával gyakorlatilag bármilyen vízben eltűnik. A kissé lazán hagyott zsinór, a víz felszín felületi feszültségének megszünése után gyorsan lesüllyed az aljzatra. A Snyde egyenletes átmérővel rendelkezik és kellően rugalmas, hogy sokféle horgász helyzetben is ideális legyen. A kopásállósága első osztályú, melyet sziklás és aljnövényzettel benőtt folyókon és tavakon teszteltünk, márna és pontyhorgászatok során. A Snyde nagy erőtartalékokkal rendelkezik, így biztonságosan fáraszthatja vele a megakasztott halat, akármennyire is harcos példány akadt a horgára! Az ára ne tévessze meg! Ez egy kiváló minőségű monofil zsinór, melynek tulajdonságai meghaladják a piacon kapható drágább zsinórok teljesítményét is!


 


Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green)

Értékelések és vélemények Kryston Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green) termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Kryston Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green) termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kryston Snyde Premium Grade - monofil zsinór (több méretben) (green) - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »