kategóriák  
Sufix Super 21 Fluorocarbon
Költözési akciók Sátrakra, székekre, ágyakra, táskákra »

Sufix Super 21 Fluorocarbon

Sufix Super 21 Fluorocarbon 50m

Sufix Super 21 Fluorocarbon 50m

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Sufix Super 21 Fluorocarbon

Ez egy új Fluorocarbon zsinór a Sufix választékában, mely kimondottan lágy és könnyen kezelhető, tökéletes előkezsinór. Széles méretválasztékban minden horgászmódszerhez megtalálható a megfelelő típus. Alacsony nyúlása és magas kopásállósága az adott feladatra a megszokottnál is vékonyabb méretek alkalmazását teszi lehetővé, emellett ár/érték aránya is jobb a piacon található hasonló minőségű zsinórokénál.


Sufix Super 21 Fluorocarbon 50m

Értékelések és vélemények a termékről

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sufix Super 21 Fluorocarbon - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 ( 1 értékelés alapján)

, 1 éve

Valoódi 100% fluorocarbon zsinór, nem flouro-bevonatos kopolimer, mint sok másik fluoronak eladott zsinór. Ennek megfelelő az ára is. A csomagoláson belül egy kis zárható dobozban van a tekercs, ami rendkívül praktikus, kis helyet foglal, nem koszolódik, nem ugrik le zsinór a tekercsről stb. A tekercselés kiváló, teljesen párhuzomos, hibátlan. 0.35-ös változatot használom régebb óta, eredetileg tengeri horgászatra vettem, kiválóan bizonyított a teljesen kagylókkal benőtt tengeri kikötői pecán. Azóta itthoni édesvizen is ezt preferálom. Nagyon jó a kopásállósága, a korábban általam használt fluoro vagy fluoro-bevonats kopolimerekhez képest. Mivel 100% fluorocarbon, a szakítószilárdsága alacsonyobb, mint a kopolimereknek, e felett már roncsolódva nyúlik. Ami számomra még szembetűnő volt, hogy az alakmemóriája is elég alacsony, ami előkeként mindenképpen fontos. Csak ajánlani tudom. Remélem, hogy később elérhető lesz majd a nagyobb kiszerelésű változata is a webshopban a kisebb átmérőkben, mert UL/BFS pecára is biztos nagyon alkalmas.

Kiemelt ajánlatunk:

Szezonindító horgász akciók 1200
%akciós termékek »