Rive
Support Bourriche száktartó adapter

Rive Support Bourriche száktartó adapter d25-ös lábbal szerelt versenyládákra és feeder székekre.
7.299 Ft5.109 Ft/db
készleten Szállítás: 1 munkanap
-30%

A versenyládákat és feeder székeket mindenki a saját igényeinek megfelelően személyre tudja szabni. Ebben nagy szerepet játszanak a(z) adapterek.
Gyorsabb és könnyebb horgászatot tesznek lehetővé azáltal, hogy ezek segítségével jóformán mindent a kezünk alá tudunk pakolni.
Egy jól elhelyezett ernyőtartó adapter, vagy éppen a rakósbot megtartására szolgáló bottartó háló gyakran értékes időt spórol meg nekünk. Feederes horgászat esetében a nyéltag megtartására szolgáló adaptereket is ide soroljuk, hiszen annak megválasztása is sokat jelenthet.
Az adapterek a legtöbb esetben rendelkeznek egy univerzális/szabvány menettel, ahová további kiegészítőket tudunk betekerni, ezzel is személyre szabva horgászállásunkat.

Gyakori kérdések

Milyen adapterek vannak?

A legelterjedtebb az úgynevezett "pipa", ami egy derékszögben meghajlított alumínium rudat jelent. Ennek az adapternek a végén találunk egy univerzális menetet, ahova a rakósbot megtartására szolgáló hálót eltudjuk helyezni. Az ernyő megtartására szolgáló adapter is nagyon fontos. Vannak olyan adapterek is amik a haltartó felfogatását teszik sokkal egyszerűbbé. Mondhatjuk tehát, hogy a lehetőségek tárháza határtalan ebben a kategóriában.

Milyen átmérőjű lábbal szerelt versenyládára/feeder székre illeszkednek a(z) adapterek?

Minden adapter más és más módon van rögzítve. A régebbi versenyládák és feeder székek előszeretettel alkalmazták az úgynevezett d25-ös lábakat, ami a külső átmérőt tekintve 25mm vastagságú. Ugyan ezen az elven alapul a d36-os rendszer, ahol a lábak/felfogatási pontok külső átmérője 36mm.