Őszi KÉSZLETKISÖPRÉS több, mint ezer termék brutál akcióban! Részletek »

Beállított szűrők: × márka: Browning × szűrők törlése

Browning
Xitan X adapteres topszet tartó

Browning Xitan X adapteres topszet tartó 10 bot/topszet tárolására.
14.799 Ft/db
nem rendelhető  

Browning
Xitan X adapteres topszet tartó

Browning Xitan X adapteres topszet tartó 12 bot/topszet tárolására.
15.299 Ft/db
nem rendelhető  

Browning
Black Magic S-Line 8-Kit Roost topszet tartó

Browning Black Magic S-Line 8-Kit Roost topszet tartó 8 bot/topszet kényelmes tárolására.
20.399 Ft/db
nem rendelhető  

A Browning topszet tartó a versenyhorgászat egyik elengedhetetlen kelléke. Versenykörülmények között mindig tartunk magunk mellet alternatív felszereléseket. Egy jó szerelék egy megfelelő boton / topszeten extra helyezéseket jelenthet egy versenyen. A topszet tartóknak két fajtáját találhatjuk meg itt. Az egyik fajta az állvánnyal szerelt, ami négy lábon áll a földön, valamint az adapteres verzió ami d25/d30 /d36-os lábbal szerelt versenyládákra vagy feeder székekre tudunk felszerelni.
A biztonságos tárolás érdekében ezekből a tartókból kettőt szoktak alkalmazni. Az egyik a bot/topszet nyelét tartja míg a másik a bot/topszet 2/3-án található. A Browning topszet tartók puha, legtöbbször eva borítást kapnak, hogy ne sértsék felszerelésünket, botjainkat. A legtöbb tartó szélálló kivitelezéssel készült, így botjainkat nem tudja kikapni belőle a szél.
Ezekből a tartókból különböző méretűeket tudunk vásárolni. A 3-4 botnak elegendő tartó egy hétvégi gyors horgászathoz elegendő, de a 12 részes tartó kifejezetten verseny körülményekre lett tervezve.

Gyakori kérdések

Milyen topszet tartót válasszak?

Amennyiben kevés felszerelést szeretnénk magunk mellett tárolni, érdemes a kisebbeket választani. Ezek is képesek 3-6 bot /topszet tárolására. A versenyzők inkább a nagyobb 12-24 részes verziókat részesítik előnyben. Erre azért van szükségük mert nemcsak a topszeteket, hanem a spiccbotokat és olykor a matchbotokat is maguk mellett tárolják.

Milyen méretű adapterrel szerelt topszet tartók vannak?

A leginkább eltejedt a d25 és a d36-os adapterek. A d25-ös adapterrel szerelt topszet tartókat a 25mm vastagságú lábbal szerelt versenyládákra és feederszékekre tudjuk felszerelni. A d36-os adapterrel szerelt topszet tartók pedig az újabb 36mm-es lábbal szerelt versenyládákra és feeder székekre való.