Őszi KÉSZLETKISÖPRÉS több, mint ezer termék brutál akcióban! Részletek »

Beállított szűrők: × márka: Browning × szűrők törlése

Browning
Universal oldaltálca

Browning Universal oldaltálca kiegészítők és aprócikkek tárolására.
12.299 Ft/db
nem rendelhető  

Browning
Oldaltálca

Browning Oldaltálca ányékoló adapterrel szerelve.
17.749 Ft/db
nem rendelhető  

Browning
Xitan X Shelter ernyővel szerelt oldaltálca

Browning Xitan X Shelter ernyővel szerelt oldaltálca napsütéses és esős időben is egyaránt megállja a helyét.
40.999 Ft/db
nem rendelhető  

A Browning oldaltálcák verseny körülmények között elengedhetetlen kiegészítő. Ezeken a(z) Browning
oldaltálcákon tudjuk tárolni az etetőanyagot és csalijainkat. A legtöbb oldaltálcát adapterrel szerelik, de akad köztük olyan is ami különálló, négy lábon álló modell. Az adapterek a leggyakrabban használt versenyládákkal és feeder székekkel kompatibilisek. Ezeket az ülőalkalmatosságokat általában d25/d30/d36 -os lábakkal szerelik.
Egy megfelelő méretű, jól elhelyezett oldaltálcával értékes időt tudunk megspórolni csalizás és etetés közben, így méginkább a halfogásra tudunk koncentrálni. A tálcán további kiegészítőinket is tudjuk tárolni mint például a horogszabadítót vagy az előke tartónkat. Vannak olyan csalizótálcák amik előre felszerelt napellenzővel kerülnek piacra.

Gyakori kérdések

Milyen méretű Browning oldaltálcát válasszak?

Ha csak egy hétvégi feederezéshez, a székünkre keresünk oldaltálcát, akkor elég egy kisebb, kompaktabb méretű, amin kényelmesen elférnek a csalijaink. Így az etetőanyagot a földön, egy arra alkalmas edényben/vödörben tudjuk tárolni.A nagyobb méretű tálcáknak versenyhelyzetben vesszük igazi hasznát. Ha gyorsan kell a horogkiszedő vagy előkét kell cserélni nincs idő azokat keresgélni.

Hogyan helyezzem el a(z) Browning oldaltálcát a széken/versenyládán?

Vannak versenyzők akik egyszerre két oldaltálcát használnak. Egy nagyobbat maguk mellett és egy kisebbet maguk mögött.Az oldalsóra a nagyobb, csalizáshoz szükséges dolgokat tudjuk elhelyezni. A hátsó, általában kisebb méretű tálcára előketartónkat szoktuk elhelyezni.