A Vadászok szeretik a hagyományokat és a kényelmet is, ezért fontos számunkra , hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő stílusú és hozzá illő öltözetet. Az vadászingek kínálatában is széles választékkal várjuk a vásárlóinkat. Ha szép, egyedi és elegáns inget keres, akkor jó helyen jár. A szellőző kiviteltől egészen a téli, bélelt verzióig minden időjáráshoz talál megfelelő vadászinget. Az ing egy tradicionális öltözete a vadásznak, mellyel azt sugalja öltözetünk, hogy minden Vadásznap egy Ünnepnap is egyben, aminek meg kell adni a módját. Ezért a magyar vadászok ruhakollekciójából sem hiányozat az ing.
Webshopunkban az alábbi stílusi ingeket is megtalálja, hagyományos vadászing, alkalmi ing, erdészing, pamuting, flanel ing.
A nyári vadászatok alkalmával előszeretettel hordunk kényelmes, könnyű ruhanemüt. Ebben az esetben sokszor a rövid és hosszúujjú polora esik a választásunk, ami fontos , hogy jól szellőző, könnyű és kényelmes legyen a vadászatok során. Anyagát tekintve a legjobb a pamut. Technikai anyagokból is gyártanak már pólókat melyeknek több előnyüket is élvezhetjük a meleg nyári napokon, mint pl az izzadság kivezetése és a maximális szellőzés. Webshopunkban megtalálja a legjobb ár érték arányú termékeket. Vadászpólók széles választékát mutatjuk be Önnek neves vadászruha gyártó cégek kínálatában,mint Fjällräven,Harkila,Blaser,Verney Carron, Percussion,Chavelier, DeerHunter,Pinewood, Hart.

%akciós termékek »