kategóriák  
Arno Keszegező Úszó
Szezonindító horgász akciók Akár 40-50% »

Arno Keszegező Úszó

Arno Keszegez? Úszó

Arno Keszegez? Úszó

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Arno Keszegező Úszó

Az Arno Bream úszója a ritkaságszámba menő avon úszók családjába tartozik.
Az avon típusnak a létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, hiszen nagyon sok horgász előszeretettel látogat gyors folyású vizekre, patakokra, csatornákra.
Az avon úszót a gyors, kiszámíthatatlan folyású vizekre találták ki. A zsinórra tett jelentős mennyiségű és kellőképpen elrendezett, elosztott ólomcsoport abban játszik kiemelkedő szerepet, hogy a gyors vízben is kellő biztonsággal a mederfenék közelében tudjuk tartani a horgon felkínált csalit. A szerelék pofonegyszerű, fölösleges finomításoktól mentes. Ilyen vizekben ugyanis a halak teljesen már életritmusban élnek, mint máshol: nincs idejük egyszerűen a mérlegelésre, hogy elkapják-e a tápláléknak látszó csalit, vagy sem, hiszen tisztában vannak vele, hogy a gyors sodrású folyócska már el is tüntette az orruk elől finom falatot. Az avon ezekre a körülményekre kreált erős úszó, a gyakran használt vastagabb zsinórral történő bevágások nem tesznek kárt bennük, strapabíróak, hiszen sok esetben bokrok, ágak között bújva, lehetetlen körülmények között kell használni ezt a szereléket.


Arno Keszegez? Úszó

Értékelések és vélemények Arno Keszegező Úszó termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Arno Keszegező Úszó termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Arno Keszegező Úszó - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Szezonindító horgász akciók 1200
%akciós termékek »