kategóriák  
Exner Economic úszó
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

Exner Economic úszó

Exner Exner 80157 Economic 7 8 G úszó

Exner Exner 80157 Economic 7 8 G úszó

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Exner Economic úszó

Exner katalógus:Ami gazdaságos, az nem feltétlenül gyenge minőségű! Jó példák erre Economic 7 úszó, amely kiválóan megfelel akár a versenyzői elvárásoknak is. Kedvező árfekvés és kiváló minőség jellemzi. A match úszóba megfordítható, kétszínű (sárga-piros) antennát építettünk.További előnye, hogy az antenna helyére 3 mm-es világítópatron helyezhető. Változtathatóönsúllyal ellátott modell. Nagyon kedvező ár-érték arány!
Exner Exner 80157 Economic 7 8 G úszó

Értékelések és vélemények Exner Economic úszó termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Exner Economic úszó termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Exner Economic úszó - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »