Horgász thermoruha vásár Nézz körül »

Beállított szűrők: × márka: Shimano × szűrők törlése

4 különböző méretben!

Shimano
Padded bottok

Extra nagy gyűrűs boljis botok is elférnek benne!
5.399 Ft/db
nem rendelhető  
2 különböző méretben!
2 különböző méretben!
3 különböző méretben!

Shimano
Compact Rod Sleeve bottok

Ebben az erős, nagy teherbírású anyagból készült tokban az 50 mm-es keverőgyűrűvel rendelkező horgászbotok...
15.999 Ft/db
nem rendelhető  
3 különböző méretben!

Shimano
XTR Protector Sleeve bottok

Ebben az erős, nagy teherbírású anyagból készült tokban az 50 mm-es keverőgyűrűvel rendelkező horgászbotok...
21.889 Ft/db
nem rendelhető  
3 különböző méretben!

Shimano
Rod Quiver bottok

Rövid pecákra, amikor minden elférhet egy bottokban, akár motorral, kerékpárral közlekedő horgászoknak is.
27.799 Ft/db
nem rendelhető  

Shimano
XTR Rod Quiver bottok

Ideális bottok arra az esetre, ha több botot, illetve egyéb kiegészítőket kell magunkkal vinnünk. Akár hat...
48.999 Ft/db
nem rendelhető  

Feeder bottáskák, Shimano bottáskák, Shimano bottartó táskák, Shimano bojlis bottáska, feeder bottartók, keménytokok, 2 fakkos orsós táskák, 3 fakkos orsós táskák, kétrészes táskák, háromrészes bottáskák, keménytokos bottáskák, párnázott bottáskák, Profish bottáska, Silstar bottáska. A bottok a horgászbot hivatott védeni, ha nem szeretnénk, hogy szállítás, tárolás közben megsérüljön a horgászbotunk, akkor érdemes őket egymástól külön szeparálva, bélelt kemény vagy félkemény tokban tárolni. Merevfalú bottáskák kétféle verzióban vásárolhatók, vannak a félkemény tokok, amik a hétköznapi használat során képesek megvédeni a pálcáinkat a bottöréstől, és vannak olyan műanyag vagy PVC keménytokok, amiben akár repülőn is szállíthatjuk botjainkat, nem fognak benne összetörni. Egyes típusokon van ernyő és szák vagy merítő tároló zseb vagy rekesz is. Fontos, hogy vállon és kézben is tudjuk hordani, valamint előnyös, ha vízlepergető anyagból van. A vizes szákot ne felejtsük benne, mert gyorsan kellemetlen szagot fog árasztani.

Gyakori kérdések

Hogy válasszak bottáskát?

A legfontosabb szempontok, hogy milyen a hosszú a legnagyobb botunk szállítási hossza, amit bele szeretnénk tenni, hány botot szeretnénk beletenni, itt a rekeszek száma a következő szűrő és hogy félkemény vagy puha bottokot szeretnénk-e. A félkemény a legtöbb szállítási sérüléstől meg fogja védeni. Ha az orsókat is a botokon tároljuk, akkor az is szempont, hogy orsóstól elférjenek a tokban.

Félkemény vagy puha bottok? Melyik az előnyösebb?

A félkemény meg fogja védeni a botokat a szállítási sérülésektől, a spiccek törésétől a gyűrűbetétek sérüléséig, viszont nem túl flexibilis, a botokat egy irányba tehetjük bele orsósról, míg a puha tokok előnye ebben rejlik, ha téglalap alakú, akkor egymással szemben is pakolhatók, jóval kisebb helyet foglalnak együtt a botok, de könnyebben is sérülnek.

Béléses bottáska vagy bélés nélküli?

A bélés óvja a botokat és az orsókat is, ha felszerelten tesszük be a botokkal együtt a táskába. Óriási különbség van béléses és bélés nélküli botzsákok között.

Bottáska márkák, amiket beszerezhetsz nálunk:

%akciós termékek »