kategóriák  
By Döme TF Hűtőtáska (35x28x28cm)
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

By Döme TF Hűtőtáska (35x28x28cm)

TF Hűtőtáska (35x28x28cm)

TF Hűtőtáska (35x28x28cm)

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

By Döme TF Hűtőtáska (35x28x28cm)

Ez a táska nagyon hasznos társank bizonyul mind a nyár,mind pedig a hideg időszakok horgászatai során,hiszen biztonságosan megvédi tartalmát a kánikulai hőségtől,illetve a mínuszoktól egyaránt.Speciális ISO anyaga rendkívül jól szigetel,ezért hosszú távú hűtő hatást képes biztosítani.Nyugodtan tárolhatjuk benne a magunknak szánt élelmiszereket,üditőket,valamint természetesen a különféle csalik,folyékony aromák rendezett szállításásra is megoldás.


 


TF Hűtőtáska (35x28x28cm)

Értékelések és vélemények By Döme TF Hűtőtáska (35x28x28cm) termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a By Döme TF Hűtőtáska (35x28x28cm) termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

By Döme TF Hűtőtáska (35x28x28cm) - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »