kategóriák  
K-Karp Phoenix Bivvy sátor
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

K-Karp Phoenix Bivvy sátor

Ingyenhitelre is!
K-Karp Phoenix Bivvy, Sátor

K-Karp Phoenix Bivvy, Sátor

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:
Ár:
72.999 Ft/db  Jobb árat találtál?

+ AJÁNDÉK ETETŐANYAG részletek
Szállítás:
nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.
Mennyiség:
db
Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása
Phoenix Bivvy, Sátor

Phoenix Bivvy, Sátor

cikkszám: 16191-30-210

72.999 Ft
kosárba!
egys.ár: 72999Ft/db

nem rendelhető A terméket jelen pillanatban mi sem tudjuk beszerezni, így nem tudod megrendelni.

K-Karp Phoenix Bivvy sátor

Az új generációs K-Karp Phoenex Bivvy elsősorban négy évszakos felhasználásra készült. Elég nagy ahhoz, hogy elhelyezhessünk benne szükség esetén akár két ágyat is és a további szükséges felszereléseket. Ez a sátor alkalmas több éjszakás szálláshelynek, egy, vagy szükség esetén két horgász számára a legkülönbözőbb időjárási körülmények között. Ennek az új generációs sátornak a fejlesztésekor külön figyelmet kapott a felállítás egyszerűségének és gyorsaságának kérdése, ami nagyon fontos szempont (gonduljunk a hirtelen leszakadó esőre, vagy a váratlanul hidegre fordult időjárásra). A sátor kerete rugalmas, ugyanakkor a ponyvát feszesen tartó alumínium. A ponyva teljesen vízálló (5000 mm). Erről egyrészt a ponyva anyaga, másrészt a hegesztéssel rejtett varratok (120G/SQM PE) gondoskodnak. A sátor elején három nagy szúnyoghálóval ellátott ablak található. A  sátor hátsó részén egy zárható szellőzőablak biztosítja a megfelelő szellőzést. A sátorban kivehető PVC padlóval rendelkezik. Ez a tulajdonsága nagyban megkönnyíti a tisztántartást. A sátor tartozékát képezik az alumínium sátorcövekek és karikák, valamint egy hordtáska is. Anyagok, felépítés, tartozékok : Bújtatott keret kialakításu Eltávolítható sátoralj, melynek anyaga vízálló PVC Hegesztéssel rejtett varratok (120G/SQM PE) Alumínium karikák és sátorcövekek Rugalmas sátor keret Hátsó szellőztető ablak Szúnyoghálós ablakok, ajtó Központi világítás kampó Hordtáska Méretek, adatok: Kapacitás: egy, szükség esetén két fő Összecsomagolt méret: 148*20*15 cm Felállított méret: szélesség: 270 cm; hosszúság: 200 cm; magasság: 125 cm Tömeg: 8 kg
K-Karp Phoenix Bivvy, Sátor

Értékelések és vélemények K-Karp Phoenix Bivvy sátor termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a K-Karp Phoenix Bivvy sátor termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

K-Karp Phoenix Bivvy sátor - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »