Beállított szűrők: × csak ami készleten van × szűrők törlése

Etetőhajó, elektromos etetőhajó, etető hajók horgászoknak behordásra. GPS-es etető hajók, szonáros Carp Expert etetőhajók, halradaros etetőhajók távirányítóval. Az etetőhajóval olyan koncentráltan tudunk etetni vagy akár szereléket behordani adott pontra - ugyan oda Carp Expert GPS-es etetőhajók pontosan visszatalálnak -, mint semmi mással. Ez jelentősen megnöveli az esélyeinket, és a kapások számát is nagyban befolyásolja, hogy koncentráltan etethetünk akár dobástávon kívül is, és pont az etetésen horgászhatunk. Nem akad fel a horog a végszerelékre, nem repül le a csali, nem dobjuk túl, mellé vagy elé az etetésnek a csalinkat. Mielőtt horgászni indulunk egy adott vízre, előtte tájékozódjunk a horgászrendről, hogy használhatjuk-e, ugyanis egyes vízhasznosítók korlátozták az etetőhajós horgászatot. Főként pontyhorgászoknak ajánljuk a horgászat ezen módszerét. Carp Expert Speedy
Akciós etetőhajók, etetőhajók részletre, etetőhajók hitelre, Panama etetőhajók garanciával, GPS-es etetőhajók, nagy teljesítményű etetőhajók, olcsó etetőhajók, beépített radaros etetőhajók, etetőhajók radarral is kaphatók horgász webshopunkban.

Gyakori kérdések

Deeper halradar beépíthető-e etetőhajóba?

Be, de a hatótáv megdobható bottal is, ugyanis az olyan 90 méter körüli.

Miért korlátozzák az etetőhajók használatát egyes tavakon?

Mert eredményes és néhány horgász ennek segítségével fogta meg, majd lopta el a kapitális pontyokat.

Mennyi garancia (jótállás) jár a etetőhajókra?

Ártól függ, az előírás szerint 100.000,- forint érték felett 2 év, 250.000,- forint felett pedig 3 év jótállás jár minden termékre, amitől többet a gyártó természetesen még vállalhat.

Etetőhajó márkák, amiket beszerezhetsz nálunk:

%akciós termékek »