kategóriák  
Sebile Bonga Minnow 72
  

Sebile Bonga Minnow 72

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

  • Sebile Bonga Minnow 72 PV
  • Sebile Bonga Minnow 72 PU
Sebile Bonga Minnow 72 PV

Sebile Bonga Minnow 72 PV

Sebile Bonga Minnow 72 PU

Sebile Bonga Minnow 72 PU

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Sebile Bonga Minnow 72 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Sebile Bonga Minnow 72

A Bonga Minnow a WTD (walk the dog) csalik közé sorolható speciális wobbler. Ez a modell kifejezetten felszíni wobbler, megfelelő szakaszos bevontatás mellett jobbra-ballra cikázó mozgást végez a felszínen. Egy speciális módszer speciális csalija. A gyártó kiemeli, hogy a Bonga Minnow-val nagyon könnyű a kívánt mozgást elérni - ellentétben sok más konkurensével.

Sebile Bonga Minnow 72 videó

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása
Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Bonga Minnow 72 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (2 értékelés alapján)

, 2 éve

Balinra, csukára pergetőknek "instant get", nagyon fogós csali, ő az egyik kedvencem.

, 2 éve

Szeretem ezt a típusú WTD-t, mert a kapás-akadás arány jobb mint a hengeresebb testűeké, ráadásul jól dobható.

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!