kategóriák  
Sebile Flatt Shad Sinking 42
  
20-30-40-50%-os leárazások! Nézd meg az akciókat »

Sebile Flatt Shad Sinking 42

  • Sebile Flatt Shad Sinking 42 O
  • Sebile Flatt Shad Sinking 42 Q2
  • Sebile Flatt Shad Sinking 42 D9
  • Sebile Flatt Shad Sinking 42 OG
Sebile Flatt Shad Sinking 42 O

Sebile Flatt Shad Sinking 42 O

Sebile Flatt Shad Sinking 42 Q2

Sebile Flatt Shad Sinking 42 Q2

Sebile Flatt Shad Sinking 42 D9

Sebile Flatt Shad Sinking 42 D9

Sebile Flatt Shad Sinking 42 OG

Sebile Flatt Shad Sinking 42 OG

A 42-es Flatt Shadek a legkisebb kéthorgos modellek.

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Sebile Flatt Shad Sinking 42 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Sebile Flatt Shad Sinking 42

A 42-es Flatt Shadek a legkisebb kéthorgos modellek.

A Sebile egyik zászlóshajója ez az igen népes család. Terelőlemez nélküli hibrid változat, melynek a bekötő szeme a tetején található. A titka a kétféle felhasználási módban rejlik. Használhatjuk vertikális csaliként, és rendesen kidobva és behúzva is. Nagyon fontos, hogy egyik felhasználási mód sem tartalmaz kompromisszumokat, mindkettőre tökéletes. Gyakorlatban mért súlya: 3g.


Sebile Flatt Shad Sinking 42 videó
Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Kiszállítás díja: 15.001 Ft-tól INGYENES, alatta 1.290 Ft
Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Flatt Shad Sinking 42 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (5 értékelés alapján)

, 2 éve

Néha megmentett a betlitől! Jó mozgás jó minőség!

, 2 éve

Domizni, és sügerezni nekem a D9-es vált be, de nagyon!

, 2 éve

Kősüllő a Balatonon imádta, torokra vették sokszor vertikálisan használva. Csuka is jött már rá.

, 3 éve

A nagyobb méretű (66) már bevállt csukára, gondoltam kipróbálom ezt az apró darabot süllőre. Nappal emelgetve, ahol a gumit nem ették ez bevált.Kiválóan dobható, akadós helyen óvatosan!

, 3 éve

Nem kell nagyon bemutatni számos neves horgász foglakozott már vele, kirmelkedően jó csali, de én a festés tartósságával nem vagyok megelégedve, de ez másodlagos szempont.

Kiemelt ajánlatunk:

Deeper Gerber 1200