kategóriák  
Sebile Crankster 55
  

Sebile Crankster 55

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

  • Sebile Crankster 55 NBG
  • Sebile Crankster 55 Q2
  • Sebile Crankster 55 O
  • Sebile Crankster 55 D9
  • Sebile Crankster 55 K5
  • Sebile Crankster, balinnal
  • Sebile Crankster, balinnal
  • Sebile Crankster 55
Sebile Crankster 55 NBG

Sebile Crankster 55 NBG

Sebile Crankster 55 Q2

Sebile Crankster 55 Q2

Sebile Crankster 55 O

Sebile Crankster 55 O

Sebile Crankster 55 D9

Sebile Crankster 55 D9

Sebile Crankster 55 K5

Sebile Crankster 55 K5

Sebile Crankster, balinnal

Sebile Crankster, balinnal

Sebile Crankster, balinnal

Sebile Crankster, balinnal

Sebile Crankster 55

Sebile Crankster 55

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Sebile Crankster 55 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Sebile Crankster 55

Ez egy duci kis modell, az alakja mégis speciális, és a testhez képest a kis terelőlemez is úgy áll, hogy nagyot lehessen vele dobni. Különleges az egyensúlya, ezt teszi egyedülállóvá a nagy frekvenciájú mozgását. Úszó modell, mely a víz felső rétegeiben vezethető lesúlyozás nélkül.

Sebile Crankster 55 videó

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása
Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Crankster 55 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (7 értékelés alapján)

, 1 éve

Rapala Ssr 7 utána második kedvenc balin csalim.

, 1 éve

Csukára, balinra első osztályú, a kisebb 35, 45-ös méret pedig domolykóra fogós.

, 1 éve

Sebile Crankster 55 egy jo csali domi fogására

, 1 éve

Nagyon szeretem. Favorit csalijaim között tartom számon. Minden horgászatomra magammal viszem

, 2 éve

Tavaly kezdtem használni harcsára. Nem fogtam vele bajszit,de a balin azt igen szépen. NBG-szín kiemelkedő volt. Jó mozgású, jól dobható csali.

, 2 éve

Csukát adott többet. Harcsára is használtam az O színűt, de nem ette. Igaz aznap mást se. Nagyon jó csali.

, 2 éve

Imádja a harcsa és a balin, olyannyira, hogy mikor megtépett egy harcsa, egyből kettőt is rendeltem belőle. Nem volt kérdés, hogy helyük van a dobozban. Adják a halat a crakok. Kiválóan dobható, jól és könnyen vezethető. Még egy márna is elcsábult rá. :-)

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!