kategóriák  
Sebile Crankster 45
  
Thermoruha vásár! Akciós thermoruha szettek 1 napos szállítással! Tovább »

Sebile Crankster 45

  • Sebile Crankster 45 O
  • Sebile Crankster 45 NBG
  • Sebile Crankster 45 Q2
  • Sebile Crankster 45 D9
  • Sebile Crankster 45 K5
  • Sebile Crankster 45 OG
  • Sebile Crankster és balin
  • Sebile Crankster 45
Sebile Crankster 45 O

Sebile Crankster 45 O

Sebile Crankster 45 NBG

Sebile Crankster 45 NBG

Sebile Crankster 45 Q2

Sebile Crankster 45 Q2

Sebile Crankster 45 D9

Sebile Crankster 45 D9

Sebile Crankster 45 K5

Sebile Crankster 45 K5

Sebile Crankster 45 OG

Sebile Crankster 45 OG

Sebile Crankster és balin

Sebile Crankster és balin

Sebile Crankster 45

Sebile Crankster 45

Egy hihetetlenül sokoldalú, nagyon népszerű crank modell.

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Sebile Crankster 45 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Sebile Crankster 45

Egy hihetetlenül sokoldalú, nagyon népszerű crank modell.

Ez egy duci kis modell, az alakja mégis speciális, és a testhez képest a kis terelőlemez is úgy áll, hogy nagyot lehessen vele dobni. Különleges az egyensúlya, ezt teszi egyedülállóvá a nagy frekvenciájú mozgását. Úszó modell, mely a víz felső rétegeiben vezethető lesúlyozás nélkül. Jászra, domolykóra, balinra tökéletes fegyver.


Sebile Crankster 45 videó
Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Kiszállítás díja: 15.001 Ft-tól INGYENES, alatta 1.290 Ft
Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Crankster 45 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 4.5 (9 értékelés alapján)

, 2 éve

Jól, és pontosan dobható, balint és csukát adott már:) Viszont sajnálattal látom, hogy kifutó termék :(

, 2 éve

Jó erős rezonanciája van, nálam eddig csukát adott állóvízen.

, 3 éve

Jól írja az előttem szóló. Igazi mindenes csali. A 45-ös Crankster a legjobb balinra és domolykóra. Volt belőle egy nagy is, de már nem kapni sehol.

, 3 éve

Igazi mindenes, a jásztól a balinon át a csukáig minden megeszi. ANagyon jól dobható és a szerelvények is első osztályúak, szóval nem nagyon lehet belekötni.

, 3 éve

A mozgása nagy csalogat, még minket, horgászokat islázba hoz. Nagyon jó !

, 3 éve

Beesőre működik nálam is leginkább,pedig a mozgása megnyerő. Dobhatóságával sincs bajom.

, 3 éve

Nekem is van egy NBG színű, szerintem elég jó a dobhatósága.

, 3 éve

Nekem bejött az "O" és a "Q2" is. Általában olyan helyeken jó, ahol nincs ideje a balinnak lekövetni, hanem reflexből kell lereagálnia a helyzetet.

, 3 éve

Sziasztok! O és Q2 színből van 1-1 darabom balinra vettem és sajnos soha nem fogtam vele... kikövetésig jutottam, de hiába ugrasztottam meg vagy tekertem gyorsabban ilyenkor mindíg elfordúltak tőle... Közepes távolságra dobható mozgásával nincs bajom fogossága nekem másfél év után sajnos kérdéses! balinvadász

Kiemelt ajánlatunk:

Őszi horgászruha 1200