kategóriák  
Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76
  

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

  • Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 PX
  • Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 NMT
  • Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 NK2
  • Sebile Koolie Minnow wobblerrel fogott süll?
  • Pergetett süll?, Koolie Minnow-val
Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 PX

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 PX

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 NMT

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 NMT

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 NK2

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 NK2

Sebile Koolie Minnow wobblerrel fogott süll?

Sebile Koolie Minnow wobblerrel fogott süll?

Pergetett süll?, Koolie Minnow-val

Pergetett süll?, Koolie Minnow-val

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76

A Koolie Minnow elsősorban süllőre ajánlható, de a kisebbek remek balincsalik is egyben, miközben a nagyokkal simán lehet csukára és a harcsára is dobálni. Ezek egy részének a belsejében átlátszó folyadékban vérre emlékeztető pirosas-bordós olajszerű gömbök találhatók, mint a lávalámpákban. Ezek a wobbler dőlésének megfelelően mozognak. Nem kevésbé látványos a flitteres olajjal töltött wobbler, melyben a mozgás hatására önálló életre kelnek a flitterek, és aktív csillogást kap a műcsali. Az elmozduló belső struktúrák nem csak látványosak, de a simább dobásokban is szerepet játszanak. A lendítéskor minden folyadék a wobbler hátsó részébe áramlik, így a wobbler farokrésze túlsúlyozódik a dobás idejére, és egyenletesebb repülést tesz lehetővé, ami egyértelműen növeli a dobótávolságot. Ahogy a wobbler vizet ér, azonnal elkezd visszaállni az eredeti állapot, s míg egy hosszú pillanatig áll a műcsalink, a belseje álltában is mozog. Nagyon eredeti ötlet.

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 videó

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása

Töltsd fel a fotóidat!

Van egy jó horgászfotód, amin szerepel ez a termék, vagy egy olyan hal, amit ezzel fogtál?

Töltsd fel, mutasd meg világnak!

Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Koolie Minnow Medium Lip 76 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (1 értékelés alapján)

, 2 éve

Legkevesebb a harmadik dobásra mindig rátámad valami, eddig főleg csuka és a színek is nagyon ott vannak. :)

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!