kategóriák  
Sebile Spincher 70 SK
  
20-30-40-50%-os leárazások! Nézd meg az akciókat »

Sebile Spincher 70 SK

Értékelések: (írd meg az első értékelést)

  • Sebile Spincher 70 SK Natural Shiner
  • Sebile Spincher 70 SK Ayu Green
  • Sebile Spincher 70 SK Natural Blue Back Herring
  • Sebile Spincher 70 SK Pinkescent
  • Sebile Spincher 70 SK Brook Trout
  • Sebile Spincher 70 SK Mat Tiger
Sebile Spincher 70 SK Natural Shiner

Sebile Spincher 70 SK Natural Shiner

Sebile Spincher 70 SK Ayu Green

Sebile Spincher 70 SK Ayu Green

Sebile Spincher 70 SK Natural Blue Back Herring

Sebile Spincher 70 SK Natural Blue Back Herring

Sebile Spincher 70 SK Pinkescent

Sebile Spincher 70 SK Pinkescent

Sebile Spincher 70 SK Brook Trout

Sebile Spincher 70 SK Brook Trout

Sebile Spincher 70 SK Mat Tiger

Sebile Spincher 70 SK Mat Tiger

A Spincher, ez a speciális wobbler+kanál társítás kiváló balincsali.

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Sebile Spincher 70 SK készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Sebile Spincher 70 SK

A Spincher, ez a speciális wobbler+kanál társítás kiváló balincsali.

A Sebile műhelyéből minden évben kijön pár innováció. A Spincherben a két talán leghatékonyabb műcsalitípust, a wobblert és a körforgó kanalat ötvözték. A csali teste alapjául a Sebile Puncher szolgál, ezt turbózták fel a másik klasszikus a Sebile Spin Shad fémkanalával - a Spincher név is a két "szülő" csali neveinek összevonásából ered.

A balinok megvesznek érte! Mivel a csali végén levő kanál mellé is került egy hármashorog, a balinokat akkor is megfogja, amikor csak ímmel-ámmal esznek, csak "böködik" a wobbler. A Spincher kisebb méreteit a jászok is szeretik.


Sebile Spincher 70 SK videó

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása

Töltsd fel a fotóidat!

Van egy jó horgászfotód, amin szerepel ez a termék, vagy egy olyan hal, amit ezzel fogtál?

Töltsd fel, mutasd meg világnak!

Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Kiszállítás díja: 15.001 Ft-tól INGYENES, alatta 1.290 Ft
Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Spincher 70 SK - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Deeper Gerber 1200