kategóriák  
Sebile Flat Belly Walker 90
Kihagyhatatlan tavaszi szett akciók Válassz egyet »

Sebile Flat Belly Walker 90

Értékelések: (írd meg az első értékelést)

  • Sebile Flat Belly Walker 90 Fire Tiger Gold
  • Sebile Flat Belly Walker 90 Natural Perch
  • Sebile Flat Belly Walker 90 Natural Shiner
  • Sebile Flat Belly Walker 90 Green Back Ghost
  • Sebile Flat Belly Walker 90 American Shad
Sebile Flat Belly Walker 90 Fire Tiger Gold

Sebile Flat Belly Walker 90 Fire Tiger Gold

Sebile Flat Belly Walker 90 Natural Perch

Sebile Flat Belly Walker 90 Natural Perch

Sebile Flat Belly Walker 90 Natural Shiner

Sebile Flat Belly Walker 90 Natural Shiner

Sebile Flat Belly Walker 90 Green Back Ghost

Sebile Flat Belly Walker 90 Green Back Ghost

Sebile Flat Belly Walker 90 American Shad

Sebile Flat Belly Walker 90 American Shad

Walk the dog (WTD) típusú felszíni wobbler balinra, csukára, fekete sügérre.

Gyártó:
Kategória:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Sebile Flat Belly Walker 90 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Sebile Flat Belly Walker 90

Walk the dog (WTD) típusú felszíni wobbler balinra, csukára, fekete sügérre.

A Sebile Flat Belly Walker - ahogy a neve is mutatja - egy lapos hasú felszíni (topwater) csali. Balinra, csukára, feketesügérre ajánljuk a nyári hónapokra, amikor a ragadozók a felszínen gyülekező kishalakra vadásznak. A belső golyóknak köszönhetően messzire és pontosan dobható, ráadásul a ragadozók érdeklődését rossz látási viszonyok közt (fényváltáskor, sötétben vagy zavaros vízben) is felkeltő rezgést, hangot adnak.


Sebile Flat Belly Walker 90 videó

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása

Töltsd fel a fotóidat!

Van egy jó horgászfotód, amin szerepel ez a termék, vagy egy olyan hal, amit ezzel fogtál?

Töltsd fel, mutasd meg világnak!

Sebile műcsalik a webshopban

Sebile

A hi-tech wobblereket gyártó cég, a Sebile műcsalijaiból nálunk eddig csak a specialisták dobozában találhattunk nagyritkán egy-egy példányt, de ez hamarosan megváltozik. Amit első blikkre látni, hogy igen részletes kidolgozású, nagyon eltalált színváltozatokkal dolgozó márkáról van szó. A kialakítása, a minőség az abszolút legfelső polc, igazi prémium kategória. Nem kell hozzá agytrösztnek lenni, hogy belássuk, a Pure Fishing a válságos évek kellős közepén, nem fog egy "tucattermékeket" gyártó műcsali specialistát felvásárolni, nyilván ők is úgy látták, hogy ezzel a márkával valami unikális kerül be a cégcsoportba. A Sebile az utóbbi évek kiállításairól - ICAST, EFTTEX -, rendre innovációs díjakkal térhetett haza.

Csodálatos festések, új formák, nagyon jó méretek és innovatív megoldások. Ezeknél a horgoknál élesebb, hegyesebb nem sok akad a piacon. Amelyik hal ezekhez hozzáér, azt meg is fogja. Óriási körültekintéssel tervezte meg Patrick Sebile ezeket a wobblereket. Bennük van az a plusz, amivel a konkurensek fölé nőnek, és ezt már "szárazon" is érezni lehet. Kivétel nélkül valamennyi modellben van valami extra, amitől jobb, mint a tucat termékek. Vannak wobblereik, melyek sűrű flitteres folyadékkal vannak megtöltve. Némelyik tényleg olyan, mintha vérezne. Máshol puha, gumiszerű alapanyagokkal találkozunk, melyek átmenetet képeznek a gumihalak felé, és tökéletesen rejtett horgaikkal a legsűrűbb növényzeten is átvezethetők. Ott van a kreatív elme mindegyik típusban. Ha vannak termékek, melyekre az innovatív jelző kompromisszum nélkül illik, akkor a Sebile műcsalik biztosan azok!

Sebile műcsalik a webshopban »

Fizetés és szállítás

Kiszállítás díja: 15.001 Ft-tól INGYENES, alatta 1.290 Ft
Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Sebile Flat Belly Walker 90 - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

JRC ágy + hálózsák szett 1200