Beállított szűrők: × márka: Pontoon21 × szűrők törlése

10 különböző színben!

Pontoon21
Awaruna EVO 3.5" (9cm) gumihal

Pontoon21 Awaruna EVO 3.5" (8.9cm) gumihal süllőre és csukára.
2.199 Ft/cs
készleten Szállítás: 1 munkanap
15 különböző színben!
15 különböző színben!
15 különböző színben!

Pontoon21
Awaruna 2.5" gumihal (6.4cm)

Anyagában ízesített, lágy gumihal a japán Pontoon21-től.
1.999 Ft/cs
nem rendelhető  
15 különböző színben!
15 különböző színben!
15 különböző színben!
2 különböző színben!
3 különböző színben!
11 különböző színben!

A Pontoon21 plasztik vagy gumihal a legelterjedtebb forma az európai piacon, ha plasztikcsalis horgászatról beszélünk. Miért? Mert a legtöbb ragadozó halfaj egész évben eredményesen fogható vele, legyen szó akár csukáról, süllőről, sügérről, harcsáról, de késő ősszel és télen rendszeresen hallani gumihallal fogott pontyokról is. Szín, méret, forma és íz választéka elképesztően hatalmas, gyakorlatilag végeláthatatlan megoldásokkal szolgálnak a gyártók évről évre megújuló választékkal. Húzhatjuk a felszínen, vízközt vagy fenéken, gyorsan vagy lassan, pöcögtetve.

Gyakori kérdések

Melyik a legjobb Drop Shot csali? Olyan, hogy legjobb nincs, de a villásfarkú fehér hal formák hideg vízben általában jól működnek feketesügérre és a kisebb 5-7 centisek kősüllőre, sügérre is, de süllőre is.

Miért jó a Drop Shot plaszikcsali? Főleg inaktív halak horgászatában hatalmas az előnye, ide értve a hideg vizekben való horgászatot is.

Hogy működik a Drop Shot műcsali? Speciális, főzsinórra rögzített horogon kínáljuk fel a csalit, a víz lehűlésével egyre óvatosabb, finomabb mozdulatokkal kínáljuk fel.

Gumihal márkák, amiket beszerezhetsz nálunk: