kategóriák  
Bait Breath U30 Mosya 3.7
  

Bait Breath U30 Mosya 3.7

  • Bait Breath U30 Mosya 3.7 #727 NUMA EBI
  • Bait Breath U30 Mosya 3.7  #142 Green Pumpkin/Black * Re
  • Bait Breath U30 Mosya 3.7 #Ur29
Bait Breath U30 Mosya 3.7 #727 NUMA EBI

Bait Breath U30 Mosya 3.7 #727 NUMA EBI

Bait Breath U30 Mosya 3.7  #142 Green Pumpkin/Black * Re

Bait Breath U30 Mosya 3.7 #142 Green Pumpkin/Black * Re

Bait Breath U30 Mosya 3.7 #Ur29

Bait Breath U30 Mosya 3.7 #Ur29

Extra erősen bordázott ízesített kis plasztik rákimitáció süllőre, sügérre, kövesre és márnára.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Bait Breath U30 Mosya 3.7 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Bait Breath U30 Mosya 3.7

Extra erősen bordázott ízesített kis plasztik rákimitáció süllőre, sügérre, kövesre és márnára.

A Mosya egy különleges formájú, extra erősen bordázott rákimitáció, ami álló- és lassan folyó vizekben is remekül működik. A plasztikcsali lágy alapanyaga és erős bordázata által keltett összetett rezgések sokszor támadásra ingerlik a süllőket és sügereket (sőt, márnákat) akkor is, ha a csali a fenéken áll, vagy passzívan sodródik.

A Bait Breath plasztikcsalik különlegesen élethű lágyplasztik alapanyagának és erős ízesítésének köszönhetően kapáskor a ragadozók sokkal lassabban fognak gyanút és nem köpik ki a csalit.

Made in Japan.

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása

Töltsd fel a fotóidat!

Van egy jó horgászfotód, amin szerepel ez a termék, vagy egy olyan hal, amit ezzel fogtál?

Töltsd fel, mutasd meg világnak!

Bait Breath plasztikcsalik

Bait Breath

A Bait Breath kínálatában első osztályú, Japánban készült plasztikcsalikat találhatók. A legtöbb jól ismert és divatos japán műcsaligyártóval ellentétben ezeket, ezeket a plasztikcsalikat nem a japán vizek halaira, hanem - Európai horgászok és szakemberek bevonásával - kifejezetten az európai horgászvizekben plasztikcsalival megfogható halfajokra tervezték! A Bait Breath egyedülálló plasztikcsali formái emiatt is különösen jók süllő, csuka, fekete sügér, de akár pisztrángfélék horgészatára.

A Bait Breath plasztikokat a ragadozóhalak nem csak a szemükkel és az oldalvonalukkal érzékelik, hanem három további érzékükre is hatással van (szaglás, érintés, ízlelés). A kapás kiprovokálásában főleg a csali látványa, az illata és az általa ladott rezgések játszanak fontos szerepet, sok plasztikcsali tudománya itt meg is áll. A Bait Breath plasztikcsalik különlegesen élethű lágyplasztik alapanyagának és ízesítésének köszönhetően a ragadozó nem fog egyből gyanút, nem köpi ki egyből a csalit, így sokkal több sikeres akasztásig tudunk eljutni vele, mint a gyengébb minőségű gumihalakkal, plasztikcsalikkal.  

Bait Breath plasztikcsalik »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Bait Breath U30 Mosya 3.7 - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!