kategóriák  
Bait Breath Bugsy 6.4
  

Bait Breath Bugsy 6.4

Értékelések: (írd meg az első értékelést)

  • Bait Breath Bugsy 6.4 #134 White Pearl
  • Bait Breath Bugsy 6.4 #143 Clear/Black * Gold Flake
  • Bait Breath Bugsy 6.4 #130 Smoke/Gold Seed
  • Bait Breath Bugsy 6.4 #Ur29
Bait Breath Bugsy 6.4 #134 White Pearl

Bait Breath Bugsy 6.4 #134 White Pearl

Bait Breath Bugsy 6.4 #143 Clear/Black * Gold Flake

Bait Breath Bugsy 6.4 #143 Clear/Black * Gold Flake

Bait Breath Bugsy 6.4 #130 Smoke/Gold Seed

Bait Breath Bugsy 6.4 #130 Smoke/Gold Seed

Bait Breath Bugsy 6.4 #Ur29

Bait Breath Bugsy 6.4 #Ur29

Különleges alakú, erősen ízesített szuperlágy japán plasztikcsali kősüllőre, süllőre, sügérre.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Bait Breath Bugsy 6.4 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Bait Breath Bugsy 6.4

Különleges alakú, erősen ízesített szuperlágy japán plasztikcsali kősüllőre, süllőre, sügérre.

A Baith Breath Bugsy-ban, ebben az egyedülálló formában több különböző típusú plasztikcsali legjobb tulajdonságait sikerült egyesíteni. A hosszú, szegmentált, kiálló tüskékkel ellátott testrész féregszerű külalakot ad neki, de a hagyományos, twiszterszerű farok a menekülő zsákmányhaléhoz hasonló rezgéseket ad neki.

A Bait Breath plasztikcsalik különlegesen élethű lágyplasztik alapanyagának és erős ízesítésének köszönhetően kapáskor a ragadozók sokkal lassabban fognak gyanút és nem köpik ki a csalit.

Made in Japan.

Fotók

Tölts fel Te is fotókat!
Fotó kiválasztása
Bait Breath plasztikcsalik

Bait Breath

A Bait Breath kínálatában első osztályú, Japánban készült plasztikcsalikat találhatók. A legtöbb jól ismert és divatos japán műcsaligyártóval ellentétben ezeket, ezeket a plasztikcsalikat nem a japán vizek halaira, hanem - Európai horgászok és szakemberek bevonásával - kifejezetten az európai horgászvizekben plasztikcsalival megfogható halfajokra tervezték! A Bait Breath egyedülálló plasztikcsali formái emiatt is különösen jók süllő, csuka, fekete sügér, de akár pisztrángfélék horgészatára.

A Bait Breath plasztikokat a ragadozóhalak nem csak a szemükkel és az oldalvonalukkal érzékelik, hanem három további érzékükre is hatással van (szaglás, érintés, ízlelés). A kapás kiprovokálásában főleg a csali látványa, az illata és az általa ladott rezgések játszanak fontos szerepet, sok plasztikcsali tudománya itt meg is áll. A Bait Breath plasztikcsalik különlegesen élethű lágyplasztik alapanyagának és ízesítésének köszönhetően a ragadozó nem fog egyből gyanút, nem köpi ki egyből a csalit, így sokkal több sikeres akasztásig tudunk eljutni vele, mint a gyengébb minőségű gumihalakkal, plasztikcsalikkal.  

Bait Breath plasztikcsalik »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Bait Breath Bugsy 6.4 - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!