kategóriák  
Berkley Flex Grub 5
  

Berkley Flex Grub 5

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

  • Berkley Flex Grub 5 Pearl
  • Berkley Flex Grub 5 Lime
  • Berkley Flex Grub 5 Natural
  • Flex Grub, ajánlott jigfej Round Head 3, 5 gramm
Berkley Flex Grub 5 Pearl

Berkley Flex Grub 5 Pearl

Berkley Flex Grub 5 Lime

Berkley Flex Grub 5 Lime

Berkley Flex Grub 5 Natural

Berkley Flex Grub 5 Natural

Flex Grub, ajánlott jigfej Round Head 3, 5 gramm

Flex Grub, ajánlott jigfej Round Head 3, 5 gramm

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Berkley Flex Grub 5 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Berkley Flex Grub 5

Ez egyfajta tviszter, barázdált testtel, és kellően vékony farokvégződéssel. A teste vaskos, erőteljes, ez megkülönbözteti szinte valamennyi vetélytársától.

Az 5 centis Berkley Flex Grub-ok csapó sügérre is kiválóak, de télen balinra is remek választás. Rossz szín nincs benne, mindegyik jó valamelyik víztípusra, átlátszóságra.

A Dunán hűvös vízen az élénk színűeket ették a jászok, sőt egy meglepetés márnát is sikerült fognom vele. A tiszafüredi Holt-Tiszán pedig csapó sügérek támadták kitartóan. Télen szép balinokat tereltünk velük a csónakhoz a melyebb részeken.

Berkley horgászcuccok a webshopban

Berkley

1937 nyarán a 16 éves Berkley Bedell műlegyek eladásával indította el a cégét.

A Berkley az eltelt majd 80 esztendő alatt a világ egyik legmodernebb, a horgászsportnak talán a legtöbb újdonságot nyújtó cégévé nőtte ki magát. A modern technológiai eljárásokat alkalmazó cég legfontosabb elvei közé tartozik, a kutatásra és fejlesztésre fordított összeg nagysága, mely hosszú évek óta garantálja, hogy minden szezonban előrukkoljon valami olyasmivel, amellyel korábban nem találkozhattunk a piacon. Úttörő munkájának gyümölcsei között megtaláljuk a Trilene zsinórcsaládot, a Skeletor botokat, Power Bait vagy a FLEX névre keresztelt csalikat, a FireLine, a Whiplash fonott zsinórjait, vagy a GULP! Alive forradalmi termékeit.

A Berkley-nek hatalmas érdemei voltak abban, hogy a Pure Fishing név alatt a világ néhány vezető horgászcikk gyártója egyesíthette erőit, s immáron közös elvek, fejlesztési vonalak, s megosztott know how-k alapján elégíthetik ki a horgászok igényeit.

A Berkley nagyon sok konkurens márkával ellentétben a stratégiai termékeinek hatalmas részét (összes monofil és fonott zsinór (!), GULP! Alive, FLEX műcsalik, stb) a mai napig az Egyesült Államokban, Spirit Lake-ben saját maga gyártja.

Hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendenek a Skeletor, a Pulse vagy a Ripple botok, zsinór fronton a Berkley egyedülálló a világon, a Nanofillal a mai napig konkurencia nélkül állnak. A műcsali kínálatuk elképesztő, minden túlzás nélkül valamennyi horgászmódszerhez többféle minőségben és ársávban kínálnak termékeket. Biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes szezonban kirukkolnak egy világszabadalommal.

Berkley horgászcuccok a webshopban »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Berkley Flex Grub 5 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (5 értékelés alapján)

, 9 hónapja

nagyon jó , ezzel fogtam eddigi a legnagyobb sügeret csak ajánlani tudom , és nagyon kedvező ára is van.... :)

, 1 éve

Jól használható sügérre, kövesre, ár-érték arányban kiváló csali.

, 1 éve

Sügér csemege. De folyón szépen adja a domit, balint is !

, 2 éve

Sügérre kövesre használom . Kicsi a színválaszték ez az egyetlen hátránya . Nagyon fogós twister

, 2 éve

Mindig van a pergető táskámban!

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!