kategóriák  
Berkley Flex Cutt Shad 5
  

Berkley Flex Cutt Shad 5

Értékelések: (írj te is vagy olvass értékeléseket)

  • Berkley Flex Cutt Shad 5 Chartreuse
  • Berkley Flex Cutt Shad 5 Pearl
  • Berkley Flex Cutt Shad 5 Firetiger
  • Berkley Flex Cutt Shad 5 Greenback
  • Berkley Cutt Shad kézben és Round Head 3-5 grammos jigfej
Berkley Flex Cutt Shad 5 Chartreuse

Berkley Flex Cutt Shad 5 Chartreuse

Berkley Flex Cutt Shad 5 Pearl

Berkley Flex Cutt Shad 5 Pearl

Berkley Flex Cutt Shad 5 Firetiger

Berkley Flex Cutt Shad 5 Firetiger

Berkley Flex Cutt Shad 5 Greenback

Berkley Flex Cutt Shad 5 Greenback

Berkley Cutt Shad kézben és Round Head 3-5 grammos jigfej

Berkley Cutt Shad kézben és Round Head 3-5 grammos jigfej

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjeb megy az ára? értesítés beállítása

Magyarázat a Berkley Flex Cutt Shad 5 készletinformációihoz

Ha a rendelésedben többféle termék is van, bevárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amik készleten vannak.


Berkley Flex Cutt Shad 5

A FLEX család 2014-es újdonsága volt ez a sorozat. Kellemesen lágy anyagával, a faroknyélen látható karcsúsító szedésekkel egy igen jól mozgó műcsali született. A süllőhorgászatban ma népszerű alacsony profilú plasztikok táborát gyarapítja. A Cutt Shad modellek nagyon jól teljesítenek nagy folyóinkon, a Tiszáról, a Dunáról, de a Balatonról és pl. a Muráról is nagyon szép beszámolókat kaptunk! A legkisebb, 5 centis modellek a csapó sügérek és a kősüllők horgászatában alkotnak nagyot. Bátran váltogassuk a színeket, találjuk meg az adott napon legjobbat!

Berkley horgászcuccok a webshopban

Berkley

1937 nyarán a 16 éves Berkley Bedell műlegyek eladásával indította el a cégét.

A Berkley az eltelt majd 80 esztendő alatt a világ egyik legmodernebb, a horgászsportnak talán a legtöbb újdonságot nyújtó cégévé nőtte ki magát. A modern technológiai eljárásokat alkalmazó cég legfontosabb elvei közé tartozik, a kutatásra és fejlesztésre fordított összeg nagysága, mely hosszú évek óta garantálja, hogy minden szezonban előrukkoljon valami olyasmivel, amellyel korábban nem találkozhattunk a piacon. Úttörő munkájának gyümölcsei között megtaláljuk a Trilene zsinórcsaládot, a Skeletor botokat, Power Bait vagy a FLEX névre keresztelt csalikat, a FireLine, a Whiplash fonott zsinórjait, vagy a GULP! Alive forradalmi termékeit.

A Berkley-nek hatalmas érdemei voltak abban, hogy a Pure Fishing név alatt a világ néhány vezető horgászcikk gyártója egyesíthette erőit, s immáron közös elvek, fejlesztési vonalak, s megosztott know how-k alapján elégíthetik ki a horgászok igényeit.

A Berkley nagyon sok konkurens márkával ellentétben a stratégiai termékeinek hatalmas részét (összes monofil és fonott zsinór (!), GULP! Alive, FLEX műcsalik, stb) a mai napig az Egyesült Államokban, Spirit Lake-ben saját maga gyártja.

Hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendenek a Skeletor, a Pulse vagy a Ripple botok, zsinór fronton a Berkley egyedülálló a világon, a Nanofillal a mai napig konkurencia nélkül állnak. A műcsali kínálatuk elképesztő, minden túlzás nélkül valamennyi horgászmódszerhez többféle minőségben és ársávban kínálnak termékeket. Biztosak lehetünk benne, hogy minden egyes szezonban kirukkolnak egy világszabadalommal.

Berkley horgászcuccok a webshopban »

Fizetés és szállítás

Ingyenes kiszállítás!

Ha most rendelsz Magyarországi címre, a postaköltséget és a csomagolási költséget mi álljuk!

Szállítási idő 1 munkanap! (14.00 óráig leadott utánvétes megrendelés, vagy átutalás esetén az ellenérték 14.00 óráig való beérkezésekor)

További szállítási információk és vásárlási tudnivalók »

Írj te is értékelést!

Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Berkley Flex Cutt Shad 5 - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 5 (4 értékelés alapján)

, 8 hónapja

Kősüllőre a Chartreuse szín vált be belőle. Nagyon jó csali a nagyobb twisterfejeket szeretni inkább, akkor mozog jól, kicsit túl kell súlyozni szerintem!

, 1 éve

Süllők és a sügerek kedvence.Az egyik kedvenc csalim,ez nélkül ki sem indulok horgászni.Ami még fontos,hogy több hal után és használható.

, 1 éve

Kősüllő csemege .olcsó, jó , fogós!

, 2 éve

Jó kis mozgékony csali. Sügér és a köves is szereti . Bírja a strapát 6-8 hal után is még hadba állítható .

Add meg az e-mail címed és értesítünk az akciókról!