Kuponkód a hétre: VIP-JRC

Ezzel a kuponkóddal 10% kedvezményt kapsz a shopban MINDENBŐL (az akciós termékekből is) AKKOR, ha vásárolsz legalább 1 darabot a JRC ágy + hálózsák szettünkből.

Ára most: 35.999 Ft (ha felhasználod a kupont)

NINCS RIZIKÓ: ha megkaptad a csomagot és nem tetszik a termék, 30 napig visszavásároljuk, indoklás nélkül. (Részletekért olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket.)

Vásárlás és szállítás:

A terméket 1 munkanapos szállítással, a raktárunkból küldjük, GLS futárszolgálattal. Fizethetsz előreutalással is, bankkártyával vagy PayPallal, de ha szimpatikusabb, akkor a csomag átvételekor is a futárnak (készpénzzel vagy kártyával). Rendelheted otthonra vagy a munkahelyedre is. A jótállási papírokat és a számlát e-mailben küldjük.

A kupon beváltása:

A VIP-JRC kupont a rendelés véglegesítésekor kell beírnod, miután rákattintasz a zöld színű "kupon beváltása" gombra. Ekkor a rendszer automatikusaon érvényesíti is a kupont. A kupon 2020.11.20. éjfélig érvényes! Csak abban az esetben váltható be, ha a rendelés tartalmaz legalább 1db-ot a 021404451-021441634 cikkszámú JRC Contact Lite bojlis ágy + JRC Defender hálózsák szettből. A kupont csak abban a rendelésben tudod felhasználni, amiben a JRC szettet rendeled.