kategóriák  
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

Biztonságos rendelés a járványügyi helyzetben

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy cégünk továbbra is teljes létszámmal üzemel a szokott munkarendben.

Egyes partnereink, beszállítóink viszont csökkentették nyitva tartási idejüket, így a szállítási határidő jellemzően 1-2 nappal hosszabb lehet a megszokottnál.

Rengeteg rajtunk kívül álló, tőlünk független körülmény befolyásolhatja a szállítási határidőt, így kérünk mindenkit, hogy legyetek türelmesek, esetleg pár nappal hozzátok előrébb a rendeléseiteket.

Mint sokan mások, mi is számos intézkedést vezettünk be, ilyen például, hogy rendszeresen felrtőtlenítünk, a személyes átvétel lehetőségét megszüntettük, minden meetinget lemondtunk, "leszoktunk" a kézfogásról munkatársainkkal, raktárunkba kizárólag cégünk alkalmazottai léphetnek be, még a futárok sem hozhatják be az árut, vagy jöhetnek be érte az árukiadó helyiségbe.

A kiszállítás zavartalanul folyik tovább, rengeteg a munknánk, kérünk benneteket, a legszükségesebb esetben hívjatok minket, telefonunk 10-17 óráig be van kapcsolva hétfőtől csütörtökig. Ebédidőt 12-13-ig tartunk, mobilunk ekkor is elérhető, de nem mindig tudjuk felfvenni.

Visszáruval, cserével, minőségi kifogással, rendelés módosítással, készletelérhetőséggel kapcsolatban (utóbbit a websopban is látjátok) kérünk benneteket, hogy emailt írjatok, ha felhívtok minket, akkor is ezt fogjuk kérni: info@fishingtime.hu. Mielőtt írtok, kérlek olvassátok el az ÁSZF-ünk kérdésetek tárgyára vonatkozó részét, aszerint járunk el minden esetben és nektek is azt fogjuk tudni megírni emailben:https://fishingtime.hu/webshop/aszf

Bizonyára találkoztatok a hirdetménnyel, hogy kijárási korlátozás lépett érvénybe a mai naptól, de ez nem korlátozza az egyéni sportolási tevékenységet, azaz a vízpartok látogathatók és mi ehhez igyekszünk minden horgászeszközt biztosítani.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Üdvözlettel,
a Fishing Time csapata