kategóriák  
Kamasaki Super Spin szett
AJÁNDÉK Timár Mix etetőanyagot adunk Részletek »

Kamasaki Super Spin szett

A csomag gerincét egy 240 centiméteres, 30-60 gramm dobósúlyú Kamasaki Super Spin alkotja, melyre fonott zsinórral feltöltött, ORSÓ KAMASAKI SPIN 4000 -es orsó került. A szettben kiegészítőként egy pergető készlet található, melynek dobozában kétféle wobbler, harapásálló előkék, támolygó- és körforgó villantók és balinlégy kapott helyet.


Kamasaki Super Spin szett

Értékelések és vélemények Kamasaki Super Spin szett termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Kamasaki Super Spin szett termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kamasaki Super Spin szett - amit vásárlóink mondtak róla

átlag 3.5 ( 2 értékelés alapján)

, 1 éve

Előző héten volt szerencsém kipróbálni ezt a szettet, amit itt vásároltam. Ez az első alaklom, hogy pergettem ahhoz mértem választottam ezt a szettet. Tapasztalataim pergetés során: Orsó: A futása nem volt rossz, de a fonott damil ami rajta volt a második dobás után összegubancolódott ezt a problémát még háromszor produkálta utána lecseréltem monofil zsinórra. Így az utána következő dobásoknál ezt nem tapasztaltam. Ezzel a zsinórral nekem használhatatlan volt. Műcsalik: A mellettem horgászó öreg mikor meglátta, hogy műhallal próbálkozunk, kinevetett minket és közölte, hogy "nem hülyék a halak, hogy egy műanyagra ráraboljon". Mi azért próbálkoztunk tovább. A csalik nem rosszak, tették a dolgukat, aminek a felszín közelében kellett úsznia az ott úszott aminek lejjebb az meg lent. Sajnos pergetéssel ezekkel a műcsalikkal nem volt sikerünk, nem voltak fogékonyak rá a halak. Bot: Azt tapasztaltam, hogy ezekhez a csalikhoz amik a szettben vannak vagy nagyon merev a bot, vagy a csalik voltak könnyűek. Plusz ólom súlyt nem raktam fel a csalik mellé. Viszont átszerelés után egy kisebb etetőkosárral és horoggal sok törpeharcsát és keszeget sikerült fognom.

, 1 éve

Öcsèmnek vásároltam, egy horgászaton van túl, halat nem fogott, de a szett amúgy elnyerte tetszését. Kezdő pergető, majd ha belejön, vesz jobbat.

Kiemelt ajánlatunk:

Ajándék etetőanyag minden rendeléshez
%akciós termékek »