kategóriák  
L&K L&K Master Szett
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

L&K L&K Master Szett

L&K L&K Master Szett

L&K L&K Master Szett

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

L&K L&K Master Szett

Az Energofish történetéhez és több megalkotott termékekhez szervesen hozzátartozik Lukácsi Béla és Kovács Adrián, azaz a Salmo Hungary jelenléte. Számtalan bot, orsó, műcsali és kiegészítő kitalálásánál és tesztelésénél voltak jelen.

Az évforduló és a csapat tiszteletére összeállítottunk egy olyan szettet, melyben minden termék a nevükkel fémjelzett márkából áll.

De még milyen szettet!

L&K River Jig horgászbot, mely egyrészes kivitelének köszönhetően a bot íve sehol sem törik meg, a terhelés egyenletesen oszlik el rajta. A terheléses tesztek során, befűzött fonott zsinórral, optimális szögben tartva a botot, szinte törhetetlen. A minőségi SIC betétes gyűrűk nem károsítják fonott zsinórunkat, ami visszafelé is igaz, a fonott zsinór sem tud kárt tenni bennük.

Az L&K Proguide megalkotása hosszas tervező munka és még ennél is több teszt eredménye. Az orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak:

Megfelelően könnyű, ám mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel UL pergetésre, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét.

Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehet egyedül létrehozni. Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során.

Az orsó dobjára természetesen zsinórt is tehetünk, mert a szett eleme 1 tekercs 150 m-es L&K Braid fonott, kifejezetten pergető horgászathoz kifejlesztve. Teflon bevonatának köszönhetően könnyen dobható, nem szív magába vizet és nem hangos a gyűrűk között.

Műcsali összeállításból válogathatunk a szerelt wolfrám előke végére. L&K light shot-ok, melyeket kombinálhatunk cheburashka-val vagy winged jiggel.

Ha egy kis szakmai segítséget is szeretnénk kapni a pergetéshez, horgászat előtt nézzük meg a Csukaországban jártunk c. DVD-t, ha pedig nem fogtunk semmit, a bizalom helyreállítása végett horgászat után is nézzük meg.


L&K L&K Master Szett

 

Értékelések és vélemények L&K L&K Master Szett termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a L&K L&K Master Szett termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

L&K L&K Master Szett - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Camping - Carp Zoom Nk szék - 1200
%akciós termékek »