kategóriák  
Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett
1000 Ft-os kupont adunk! Jöhet! »

Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett

Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett

Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett

*A képen látható Fishing Time vízjel magán a terméken valójában nem szerepel.

Gyártó:

Ez a termék most nem rendelhető.

Értesítsünk, ha érkezik a termékből, vagy ha lejjebb megy az ára? értesítés beállítása

Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett

A szlovákiai Deplhin márkájú CATKONG család a mélyvizek legnagyobb halait célozza meg. A HYPERIO egy könnyű, mégis erős bot 100 g dobósúllyal. Nehéz pergetésre alkalmas a partról vagy csónakból. Édesvízi és sós vízi horgászat sem jelent számára gondot. Ugyanis ragadozó halak leküzdésére készül. Már tervezéskor a kivételesen erős blankra fektettük a hangsúlyt, amely nagyszerűen működik bedobás és fárasztás közben is. A bot erősített gyűrűi az ellenálló képességre és a magas terhelésre figyelemmel vannak kikötve. A gyűrűk bélésének köszönhetően bármilyen zsinür használható.

A Catkong HYPERIO bothoz a Catkong ENORMO orsót és a Catkong 143M zsinórt javasoljuk, mivel csak jut hozzá a legnagyobb pergető küzdelmeket is legyőző verhetetlen kombinációhoz! Ebből az okból kifolyólag árban rendkívül kedvező készletet kínálunk, amely az említett 3 terméket tartalmazza, és lehetővé teszi a ragadozók horgászatára alkalmas nagyszerű felszerelést!

Műszaki paraméterek:
Catkong Hyperio 2,40 m / 100 g / 9 gyűrű / Szimmetrikus botosztás ? 2 rész / Tömeg: 250 g / Szállítási hossz: 125 cm

Catkong Hyperio 2,70 m / 100 g / 10 gyűrű / Szimmetrikus botosztás ? 2 rész / Tömeg: 270 g / Szállítási hossz: 140 cm
Árak és változatok

A Catkong ENORMO orsóhoz Catkong márkájú bot (MONSTRO vagy HYPERIO) és Catkong 143M zsinór használatát javasoljuk. Rendkívül kedvező árú készlet, amely orsót, botot és zsinórt foglal magában közvetlenül a botok menüpont alatt, az egyes típusoknál vásárolható meg ? Catkong MONSTRO vagy HYPERIO, ezáltal verhetetlen kombinációhoz jut nagyszerű áron!

Műszaki paraméterek:

Tömeg: 475g
Test: Fém
Fogantyú: Fém EVA habbal
Csapágyak: 9+1
Fékalátétek: hihetetlen 20,00 kg erősségű karbon!!!
Áttétel: 5,5:1

Orsó kapacitás mm/m:
0.28/420 0.30/370 0.32/320 0.35/270 0.40/210
Árak és változatok


Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett

 

Értékelések és vélemények Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett termékről

Írj te is értékelést!

Ha van a Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett termékről tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla. Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Catkong Sada Catkong Harcsázó Szett - amit vásárlóink mondtak róla

Még senki sem írt értékelést erről a termékről. Ha van vele tapasztalatod, használtad már, kérjük írd le egy mondatban, mit gondolsz róla.

Értékelés írásával nem csak nekünk segítetesz, hogy minél pontosabb visszajelzést kapjunk az általunk forgalmazott termékekről, hanem az összes érdeklődőnek, vásárlónak segítesz a helyes döntésben!

Kiemelt ajánlatunk:

Camping - Delphin EF8 bojlis ágy 1200
%akciós termékek »